Skip to main content
test
Lähihoitaja, kotihoito - Hausjärven kunta

LÄHIHOITAJA

kaipaatko itsenäistä työtä ja innostavaa tehtävää? Olet sitten alan kokenut konkari tai vastavalmistunut lähihoitaja, niin tule kanssamme toteuttamaan ja kehittämään asiakaslähtöistä ja toimintakykyä ylläpitävää kotihoitoa. Vanhustyön parhaimpia puolia ovat ehdottomasti itse vanhukset. Ikäryhmänä vanhukset ovat valloittava joukko täynnä erilaisia persoonia, jotka arvostavat aidosti hoitajiaan. Heiltä löytyy arvokasta elämänkokemusta ja viisaita neuvoja jaettaviksi. Heidän kanssaan työtä saa tehdä rennosti omalla persoonallaan.

Toimimme moniammatillisessa tiimissä yhdessä sairaanhoitajien, fysioterapeutin ja palveluohjauksen kanssa. Vanhusten itsensä lisäksi vanhustyössä tärkeäksi muodostuu työyhteisö. Täällä työyhteisössä puhalletaan yhteen hiileen, jaetaan vastuuta, tuetaan, tsempataan ja opastetaan toisia.

Kokonaisuudessaan työ on mielekästä, vaihtelevaa ja monipuolista. Siinä saa käyttää luovuutta ja keksiä uusia ratkaisuja. Omaa osaamistaan pääsee hyödyntämään monella tavalla, ja työ tarjoaa mahdollisuuksia kehittää ja kehittyä, ja asioita ratkotaan yhdessä kehittämällä toimintamalleista yhä toimivampia.

Kehitämme jatkuvasti digitaalisia palveluitamme. Tarjoamme käyttöösi Hilkka- mobiilin ja työyhteisön vahvan tuen. Työ on 2-vuorotyötä, jossa on mahdollisuus tehdä myös yövuoroja.

Hakijalta odotamme sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai perushoitaja). Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin sekä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Toivomme myös oman auton käyttömahdollisuutta.

Toivottavasti kuulemme Sinusta pian!


Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kotihoidon palvelusesimies Leena Ollila puh. 019 758 6660, leena.ollila@hausjarvi.fi

Lisätietoja

Hausjärven kunta, Perusturvatoimi

Hausjärvi on noin 8200 asukkaan vireä kunta hyvien kulkuyhteyksien varrella. Meiltä on matkaa Riihimäelle n. 20 km. Lahteen n. 45 km, Hyvinkäälle n. 26 km ja Hämeenlinnaan n. 50 km. Hausjärven kunta on savuton työpaikka.


Osoite: Keskustie 2-4, 12100 Oitti

Sinulle suositellut työpaikat