Skip to main content
test

Kauniaisten kotihoitoon haetaan lähihoitajaa vakinaiseen työsuhteeseen 03.10.2022 alkaen.

Haluaisitko työskennellä kotihoidossa, jossa suunnitellaan asiakaslistat niin, että ne eivät ole juoksulistoja tai haluatko, että sinulle mahdollistetaan reilut ruokatauot? Jos vastasit kyllä, niin tervetuloa Kauniaisiin. Meillä asiakkaat kohdataan ja hoidetaan ilman kiirettä ja työntekijöiden työpanosta arvostetaan. Kotihoidon asiakkaita on noin 100, ja kahdessa tiimissämme työskentelee yhteensä 18 lähihoitajaa ja neljä sairaanhoitajaa. Lisäksi tukenasi on kotihoidon esimies.

Hoitajien mukaan parasta kotihoidon työssä ovat ihanat asiakkaat! Vaikka asiakkaissamme on paljon kaksikielisiä henkilöitä, pärjää suomenkielellä hyvin. Ruotsin kielen taito on toki plussaa. Myös työn monipuolisuus tekee työstä mielekästä.
Kauniaisten kotihoidolla on käytössä Apotti-potilas- ja asiakastietojärjestelmä. Ei haittaa, vaikka sinulla ei olisi Apotti-kokemusta, saat käyttöön koulutuksen ja arjessa sinulla on järjestelmän tukena niin Apotti-tukihenkilöt kuin esimieskin.

Lähihoitajan tehtäviin kotihoidossa kuuluu asiakkaiden hoidon suunnittelu, toteutus ja arviointi. Työskentelytapa on asiakkaan toimintakykyä tukevaa ja kuntoutumista edistävää sekä toteutamme omahoitajuutta. Työ kotihoidossa on vastuullista sekä itsenäistä ja siihen kuuluu myös lääkehoidon toteutusta. Työ on kaksivuorotyötä sisältäen myös viikonloppuja. Kotihoidon toimistomme sijaitsee uusissa Villa Bredan tiloissa.

Tehtävään perehdytetään ja tukenasi toimii esimiehesi lisäksi koko kotihoidon tiimi. Vaikka sinulle ei olisi vielä kertynyt työkokemusta lähihoitajan työstä, älä epäile lähettää hakemustasi meille. Pääasia, että asenteesi on kohdallaan ja olet innostunut tehtävästä ja kehittämään itseäsi.

Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tai vastaava aikaisempi tutkinto. Kielitaitovaatimuksena on toisen kotimaisen kielen hyvä ja toisen tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä Kauniaisten kaupungin työterveyshuollon antama lääkärintodistus ennen toimen vastaanottamista.

Ajokortti on suotava, mutta ei pakollinen. Eduksi luetaan kokemus omahoitajana toimimisesta, vanhustyöstä ja/tai kotihoidosta sekä suuntautuminen sairaanhoitoon ja huolenpitoon, vanhustyöhön tai kuntoutumiseen.

Tehtävässä noudatetaan KVTES:n mukaisia työehtoja. Valittavan on esitettävä muodollisen kelpoisuuden osoittava todistus ja se tarkistetaan haastattelussa. Työaika on 114 h 45 min/3 vko. Työaikamuoto on jaksotyö.

Lisätietoja

http://www.kauniainen.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

kotihoidon esimies Jonna Hedström, puh. 050 500 4137 tai etunimi.sukunimi@kauniainen.fi

Lisätietoja

Kauniaisten kaupunki, Sosiaali- ja terveystoimi, Vanhuspalvelut

Kauniainen on pieni huvilakaupunki keskellä Espoota. Täällä kaikki on lähellä ja moni asukas puhuukin kotikaupungistaan kylänä. Yhteisöllisyys on voimakasta ja kauniaislaiset ovat mittausten mukaan hyvin tyytyväisiä elinympäristöönsä. Kauniaisissa on 10 000 asukasta ja kaksikielisyys on arkea.

Kauniainen työnantajana edistää tasa-arvoa ja yhdenvertaisuutta.


Osoite: Bredantie 16, 02700 Kauniainen
Kauniaisten kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat