Skip to main content
test

Haemme LÄHIHOITAJAA Keiturin Soten kotihoitoon toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Keiturin Sote on Pirkanmaan hyvinvointialueen omistama sote-palveluja tuottava osakeyhtiö Pohjois-Pirkanmaalla Virtain ja Ruoveden alueella. Haemme kotihoitoon, iloiseen joukkoomme, innostunutta ja kehittämismyönteistä LÄHIHOITAJAA.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen työn ikäihmisten parissa. Saat tehtävääsi kattavan perehdytyksen. Työ tapahtuu sekä asiakkaan kotona, että etähoivana kotihoidon toimistolta. Pääset kehittämään kotiin vietäviä palveluja yhdessä tiimimme kanssa.

Sinulta edellytämme lähihoitajan koulutusta, lääkehoidon (LOVe) osaamista ja hygieniapassia. Arvostamme kokemusta ikäihmisten kuntouttavasta hoidosta ja etähoivapalveluista. Työssä tarvitaan hyviä sosiaalisia vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja halua oppia uutta sekä rohkeutta tarttua haasteisiin. Eduksi katsomme digiosaamisen etähoivapalveluista. Jos olet positiivisella asenteella varustettu, innovatiivinen ja innokas kehittäjä, olet etsimämme henkilö.

Kotihoidossa tehdään työtä kolmessa vuorossa, mutta pääsääntöisesti työ tapahtuu kahdessa vuorossa arkisin ja viikonloppuisin. Asiakastyötä tehdään koko Virrat-Ruovesi -alueella.

Edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja. Lääkehoidon osaaminen tulee osoittaa voimassa olevalla LOVe-todistuksella. Lääkehoidon osaamisen tentit ja näytöt voi tarvittaessa suorittaa työsuhteen alussa. RAI-osaaminen on välttämätöntä, mutta tarvittaessa tarjoamme koulutusta. Meillä on Leasing-autoja käytettävissä työajoon, mutta oman auton käyttö on välttämätöntä.

Tule mukaan uudistuvaan kotihoitoomme ja liity mukaan osaksi mahtavaa työyhteisöämme! Tarjoamme kehittyvän työn, jossa sinun on mahdollisuus vaikuttaa, kehittää ja myös itse kehittyä työssäsi. Meillä on käytössä Smartum-etu ja järjestämme työntekijöiden toiveiden mukaan tyhy-toimintaa. Kannustamme työntekijöitä liikkumaan mm. tarjoamalla liikuntatunnin työajan puitteissa. Meillä on työntekijöiden käytettävissä myös oma kuntosali. Noudatamme Avainta-työehtosopimusta ja palkkaus määräytyy sen mukaan.

Mikäli kiinnostuit, kysy lisää ja lähetä hakemuksesi Kuntarekryyn. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Työn aloituksesta voimme sopia. Avustamme tarvittaessa asunnon hankinnassa.

Lisätietoja antaa Ruoveden kotihoidon esihenkilö Melina Westerlund, p. 044 715 1502, sp. melina.westerlund@keiturinsote.fi

Lisätietoja

http://www.keiturinsote.fi/tietoa-meista/meille-toihin
https://www.esitteemme.fi/keiturin_sote/WebView/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ruoveden kotihoidon esihenkilö Melina Westerlund, sp. melina.westerlund@keiturinsote.fi, p. 044 715 1502

Lisätietoja

Keiturin Sote Oy, Kotihoito

Keiturin Sotessa työskentelee n. 500 sote-alan osaajaa. Työyhteisössämme jokaisen työntekijän avoin ja positiivinen kehittämisasenne sekä halu ja kyky toimia rakentavalla tavalla yhteistyössä työtovereiden ja esimiesten kanssa on tärkeää. Työyhteisössämme pidämme tärkeänä avointa vuorovaikutusta, aitoa asiakaslähtöisyyttä, luottamusta ja positiivista asennetta. Tarjoamme työntekijälle mukavan työyhteisön, mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä työssään.


Osoite: Päiväkodintie 4, 34600 Ruovesi

Sinulle suositellut työpaikat