test

Lähihoitaja (kotihoito, Huhtasuo-Lohikoski) määräaikainen

Hakuaika päättyy  1.12.2023 15:45

Tervetuloa työkaveriksemme Huhtasuon - Lohikosken kotihoidon alueelle!

Keski-Suomen hyvinvointialue hakee määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 27.11.2023 - 29.2.2024

LÄHIHOITAJAA

Työ on jaksotyötä ja 2-vuorotyötä. Käytämme yksikössämme autonomista työvuorosuunnittelua.

Keskeisin tehtävämme kotihoidossa on ylläpitää ja tukea asiakkaan omatoimisuutta ja toimintakykyä. Arvioimme asiakkaan palveluntarpeita säännöllisesti yhdessä asiakkaan kanssa kotikäynneillä hoito- ja palvelusuunnitelman mukaisesti.

Perehdytykseen panostetaan ja sitä järjestetään hakijan halutessa pidemmällekin aikavälille toiveiden mukaan. Apua saa kysyä matalalla kynnyksellä työkavereilta ja esihenkilöltä. Yksikössä on muutenkin rempseä ilmapiiri. Moniammatilliseen yksikköömme kuuluu mm. sairaanhoitajia, lähihoitajia, ohjaajia ja hoiva-avustajia.

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Lisäksi tehtävässä edellytetään hygieniapassia ja ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista koeajan alussa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus).

Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan ja tehtävässä on koeaika. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta.

Hakemuksia käydään läpi jo hakuajalla.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Tervetuloa meille töihin!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:
-
Anne Salonen, palveluvastaava
p. 040 5862 367
sähköposti: anne.m.salonen (at) hyvaks.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!

Tutustu työnantajaan