test
Lähihoitaja, Kotihoito itä - Sosteri, Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky

Haemme kahta lähihoitajaa toistaiseksi voimassa oleviin työsopimussuhteisiin Savonlinnan kotihoito itään.

Kelpoisuusehtona on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja) tai muu vastaava aikaisempi tutkinto (laki sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista 272/2005 § 8 ja 16) soveltuvin suuntaavin opinnoin.

Tehtävät täytetään sopimuksen mukaan. Valittujen on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan, mikä sisältää huumetestin. Tehtävissä edellytetään lisäksi tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Tehtävien täytöissä sovelletaan 4 kuukauden koeaikaa. Tehtäväkohtainen palkka määräytyy SOTE-sopimuksen ja työnvaativuuden arvioinnin perusteella.

Hakemukset toimitetaan sähköisesti Kuntarekryn kautta. Hakemukseen tulee liittää CV/ansioluettelo. Henkilöllisyystodistus ja alkuperäiset työ- sekä opintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

http://www.sosteri.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat
palvelupäällikkö Teija Ronkanen, puh. 044 417 2634 ja
ikäihmisten palvelujen johtaja Niina Laakkonen, puh. 044 417 3982
sähköposti etunimi.sukunimi@sosteri.fi

Lisätietoja

Itä-Savon sairaanhoitopiiri ky, Sosiaalipalvelut, Kotihoito Savonlinna itä

Sosteri tarjoaa erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon ja sosiaalihuollon palveluja Enonkosken, Rantasalmen, Savonlinnan ja Sulkavan 40 000 asukkaalle. Ympäristöterveydenhuollossa ovat mukana myös Juva ja Puumala. Sosterin 1600 ammattilaisen palvelutavoitteena on jonottamatta hoitoon ja hoidosta kotiin.


Osoite: Mertajärventie 14, 57220 Savonlinna
Sosteri, Itä-Savon sairaanhoitopiirin ky - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat