test

Lähihoitaja, Kotihoito itä, Savonlinna

Hakuaika päättyy  3.2.2023 15:00

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee Lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Savonlinnan kotihoitoon itäiselle alueelle ajalle 6.2.-2.4.2023 tai sopimuksen mukaan.

Lähihoitajana kotihoidossa toimit asiakkaan hoidon asiantuntijana. Tehtävään kuuluu asiakkaan perushoidosta huolehtimista, kuten hygienian hoidossa ja ruokailussa avustamista sekä sairaanhoidollisia tehtäviä. Itäsellä alueella kotihoidossa lähihoitajan työ on kaksivuorotyötä ja mahdollisuus on tehdä myös yötyötä.

Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä sopeutua vaihteleviin työtehtäviin, oma-aloitteisuutta sekä asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa työotetta. Haemme työntekijää, jolla on vahva ammatillinen osaaminen hoitotyössä ja valmius työskennellä erilaisissa moniammatillisissa toimintaympäristöissä.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen työn mukavassa työyhteisössä ammattitaitoisten työntekijöiden seurassa! Meillä kotihoidossa henkilöstö on osaavaa, asiakastyöstä ja sen kehittämisestä kiinnostunutta ja he perehdyttävät sinut työhösi.

Kelpoisuusehtona tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja tai muu vastaava aikaisempi tutkinto (laki sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista 272/2005 § 8 ja 16) soveltuvin suuntaavin osin.

Tehtävän hoidossa ajokortti sekä oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.
Kotihoidossa on käytössä toiminnanohjausjärjestelmä ja mobiilikirjaaminen.

Tehtävässä edellytetään lisäksi tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Tehtäväkohtainen palkka määräytyy SOTE-sopimuksen.

Henkilöllisyystodistus sekä alkuperäiset työ- ja opintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.
Haastatteluja ja valintoja voimme tehdä jo hakuajan kuluessa.

Hakemukset toimitetaan sähköisesti Kuntarekryn kautta.

Tule mukaan ammattitaitoiseen Eloisaan joukkoomme!

Lisätietoja antaa palvelupäällikkö Teija Ronkanen,
puh. 044 417 2634,
sähköposti: teija.ronkanen@etelasavonha.fi

Organisaation työpaikat

Lorem ipsum dolor

Työnantaja

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä vuoden 2023 alusta. Eloisalla on lähes 200 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ammattilaista. Olemme digitaalinen ja monipaikkainen organisaatio, jossa työtä tehdään ”myö yhessä”-periaatteella. Tutustu työnantajaan