test

Lähihoitaja (kotihoito, Itäinen Palokka-Palokan keskusta, Jyväskylä) määräaikainen

Hakuaika päättyy  24.3.2023 15:45

Tervetuloa työkaveriksemme idearikkaaseen itäisen Palokan-Palokan keskustan kotihoidon tiimiimme. Haemme määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.4.23-30.9.2023 

LÄHIHOITAJAA

Työ on jaksotyötä ja 2-vuorotyötä. Käytämme yksikössämme autonomista työvuorosuunnittelua.

Kotihoidon palveluiden avulla tuetaan moniammatillisesti asiakkaan omia voimavaroja ja toimintakykyä sekä mahdollistetaan turvallinen ja mielekäs kotona asuminen.
Tuemme asiakasta tarpeen mukaisesti muun muassa:

-hygieniasta ja/tai ravitsemuksesta huolehtimisessa
-toimintakyvyn ylläpitämisessä ja edistämisessä
-sairaanhoidollisissa toimenpiteissä

Meillä on mukavat työkaverit ja lähiesimiesten tukea on saatavilla. Yksikössämme työskentelee tukenasi lähihoitajien lisäksi sairaanhoitajia, hoiva-avustajia, vastaava sairaanhoitaja, ohjaaja sekä yksikön palveluesihenkilö. Vaikka työtä tehdään myös välillä yksin, ei työ ole yksinäistä - pääset osaksi moniammatillista tiimiä, jossa on tekemisen meininki. Meille voit tulla omana itsenäsi, ei ole myöskään väliä oletko kokenut konkari tai vai vastavalmistunut. Huolehdimme henkilöstömme ajantasaisesta osaamisesta järjestämällä sisäisiä koulutuksia.

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Hakijalla tulee olla Valvirassa rekisteröinti terveydenhuollon ammattihenkilönä toimimisesta. Lisäksi tehtävässä edellytetään ajokorttia, hygieniapassia ja ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai sen suorittamista koeajan alussa.  

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaan. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.  

Hakemuksia käydään läpi jo hakuajalla.

Tervetuloa meille töihin!  

Hae paikkaa sähköisesti Kuntarekry -järjestelmän kautta!

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:
-
Anu Mäkelä
palveluvastaava 
p. 050 311 8155 
anu.s.makela@hyvaks.fi   

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Keski-Suomen hyvinvointialue aloitti toimintansa 1.1.2023 ja vastaa noin 273 000 keskisuomalaisen sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Hyvinvointialueestamme muodostuu samalla Keski-Suomen suurin työnantaja, jonka palveluksessa työskentelee yli 11 500 ammattilaista. Keskeinen tehtävämme on keskisuomalaisten hyvinvoinnin, terveyden ja turvallisuuden edistäminen yhteistyössä kuntien, järjestöjen, yritysten ja muiden toimijoiden kanssa. Tavoitteenamme on se, että keskisuomalaisten kokemus hyvinvoinnista, terveydestä ja turvallisuudesta on maan kärkeä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue ja tukea keskisuomalaisten hyvää arkea. Tutustu työnantajaan