Järvenpään kotihoidossa haluamme, että ikääntyvät asiakkaat saavat parasta mahdollista hoitoa ja aitoa kohtaamista vuoden jokaisena päivänä.

Oletko lähihoitaja, joka haluaa työskennellä asiakaslähtöisesti, itseohjautuvasti ja yhteistyössä tiimin kanssa?

Haluamme sinut joukkoomme turvaamaan laadukasta hoitotyötä!

Haemme lähihoitajaa vakituiseen tehtävään, alkaen sopimuksen mukaan.

Järvenpään kotihoito jakautuu viiteen alueelliseen tiimiin. Tämän lisäksi meillä on mielenterveys- päihde- ja erityishoitoa vaativien asiakkaiden tiimi, joka toimii koko Järvenpään alueella. Tiimeissä työskentelee sairaanhoitajia ja lähihoitajia. Toimimme itse- ja yhteisöohjautuen, valmentavan esimiehen tuella.

Työtehtävät:

Työ kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä. Lähihoitaja toimii vastuuhoitajana huolehtien kokonaisvaltaisesti asiakkaidensa hyvästä arjesta ja kotona selviytymisestä. Työskentelytapa on asiakkaan voimavaroja tukevaa, kuntoutumista edistävää ja näyttöön perustuvaa hoitotyötä. Lähihoitaja arvioi asiakkaidensa hoitoa sekä huolehtii tukipalvelujen järjestämisestä. Hyödynnämme Rai-arviointeja hoitosuunnitelmissa. Kotihoidon asiakkailla hyödynnämme digitaaliset kotihoidon palveluja. Pääset kehittämään ja oppimaan uutta digitaalisuuden hyödyntämisessä kotihoidon palveluissa. Etähoidon ja lääkerobotti ovat meillä jo käytössä. Lähihoitajan tukena toimivat tiimin sairaanhoitaja, tiimi sekä moniammatillinen työryhmä.

Käytössämme on Pegasos Mukana- toiminnanohjausjärjestelmä. Käyntien tilastointi sekä päivittäinen kirjaaminen tehdään asiakkaan luona matkapuhelimella. Työ kotihoidossa on vastuullista ja monipuolista mahdollistaen monipuolisen ammattitaidon hyödyntämisen ja kehittämisen. Työ on kaksivuorotyötä aamu- sekä iltavuoroissa, myös viikonloppuisin. Suunnittelemme työvuorot asiakaslähtöisesti ja joustavasti yhdessä tiimin kanssa. Työn hoitaminen edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa.

Arvostamme itse- ja yhteisöohjautuvuutta, päätöksentekokykyä ja kiinnostusta oman työn ammatilliseen kehittämiseen. Rai-osaamisesta sekä hyvistä IT-taidoista on hyötyä. Odotamme, että asiakaslähtöisyys on Sinulle ykkösasia.

Tarjoamme hyvän työyhteisön, mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan sekä mahdollisuuden olla mukana kehittämässä kotihoitotyötä. Panostamme hyvään työntekijän perehdytykseen ja autamme tiimissä toinen toisiamme, joten olemme koko tiiminä tukena moniammatillisesti.

  • Edellytämme valittavalta terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/1994, asetus 564/1994) mukaista lähihoitajan tutkintoa.
Hae 5.8.2021 klo 14 mennessä. Olemme hakijoihin yhteydessä jo hakuaikana ja haastattelemme hakijoita.
  • Kerro työkokemuksestasi ja osaamisestasi tarkemmin työhakemuksessa ja CV: ssä.
Lisätiedot & yhteydenotot: Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät voimassa olevan KVTES:n mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta.
  • LOVe-lääkehoidon verkko-opinnot, tentit ja käytännön näytöt tulee suorittaa koeajan puitteissa.
  • Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.
  • Tartuntatautilaki 48§ velvoittaa sosiaali- ja terveydenhuollon työnantajan varmistumaan tartuntatautien vakaville seurauksille alttiiden asiakkaiden ja potilaiden parissa työskentelevän henkilökunnan riittävästä rokotussuojasta.
______________________________________________________________

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote) on edelläkävijä sosiaali- ja terveyspalveluiden kehittämisessä. Vastaamme jäsenkuntiemme Hyvinkään, Järvenpään, Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten ja Tuusulan 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Palveluksessamme on yli 3500 ammattilaista.

Kuulumme oikotien vastuullinen työnantajakampanjaan ja strategisena tavoitteenamme on olla arvostettu ja vetovoimainen työpaikka, jossa kyvykäs ja hyvinvoiva henkilöstö mahdollistaa onnistumisen. Meillä toteutuu valmentava johtajuus sekä itse- ja yhteisöohjautuvuus. Tule osaksi Keusotea!

#keusote #keskiuudenmansotekuntayhtymä

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kotihoidon esimies Pia Mehtonen, puh. 050 497 1700, pia.mehtonen@keusote.fi

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Sinulle suositellut työpaikat