Lähihoitaja: Kotihoito, Juuka; määräaikainen (ID4635) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Siun sotessa on haettavana 23.6.2021 mennessä LÄHIHOITAJAN sijaisuus


Haemme lähihoitajaa Juuan kotihoitoon sijaisuuteen, mikä alkaisi mahdollisimman pian ja kestäisi 31.12.2021 saakka. Sopivan henkilön löytyessä sijaisuus täytetään ja haku päätetään.

Haemme joukkoomme juuri sinua, joka tunnet vetoa työskennellä ikäihmisten kanssa. Lähihoitajana toimit monipuolisesti kehittäen itseäsi ja kotihoidon työtä. Kotihoidossa teemme arvokasta ja laadukasta yhteistyötä omaisten sekä erilaisten yhteistyötahojen kanssa.

Kotihoidossa työtä tehdään ihmisten kodeissa, joten asiakkaan yksilöllisyyden kunnioittaminen on luonnollinen sekä tärkeä osa kotihoitotyötä. Kotihoidossa työskentelyyn tarvitaan rohkeutta, kekseliäisyyttä ja oma-aloitteisuutta, koska jokainen päivä on erilainen ja haasteita riittää ratkaistavaksi päivittäin. Tarvitset työssäsi hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, innovatiivista kykyä kehittää toimintoja, aktiivista- ja kuntouttavaa työotetta.

Tämä sijaisuus soveltuu hyvin aloittelevalle kotihoidon tekijälle, sillä tähän tehtävään saat tarvitsemasi opastuksen ja perehdytyksen.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto. Suoritetut lääkehoidon opinnot katsotaan eduksi. Tehtävän suorittaminen edellyttää ajokorttia (B). Haussa huomioidaan myös hoiva-avustajat.

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti. Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Työtehtävässä on koeaika.

Kysy lisätietoja palveluesimies Karoliina Laitinen, karoliina.laitinen@siunsote.fi puh. 013 330 4205

Jätä hakemus sähköisesti.

Joensuussa 25.5.2021.

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-4635
  • 25.5.2021 - 23.6.2021 23:59
  • JuukaPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat