Lähihoitaja: kotihoito, Juuka; määräaikainen (ID5192) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Siun sotessa on haettavana 31.10.2021 mennessä LÄHIHOITAJAN sijaisuus ajalle 8.11.2021 - 8.5.2022


Haemme nyt rentoon joukkoomme juuri sinua, joka tunnet vetoa työskennellä ikäihmisten kanssa. Työyhteisömme auttaa toisiaan aina tarvittaessa.

Lähihoitajana toimit monipuolisesti kehittäen itseäsi ja kotihoidon työtä. Kotihoidossa teemme arvokasta ja laadukasta yhteistyötä omaisten sekä erilaisten yhteistyötahojen kanssa.

Keskeisiä tehtäviäsi ovat lähihoitajan monipuoliset tehtävät, myös turvapuhelinhälytykset ovat osa työtäsi. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työvuoroihisi. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden työskennellä erikseen sovittaessa myös tehostetun palveluasuminen yksikössä. Autamme tarvittaessa myös asuntoasioissa.

Kotihoidossa työtä tehdään ihmisten kodeissa, joten asiakkaan yksilöllisyyden kunnioittaminen on luonnollinen sekä tärkeä osa kotihoitotyötä. Kotihoidossa työskentelyyn tarvitaan rohkeutta, kekseliäisyyttä ja oma-aloitteisuutta, koska jokainen päivä on erilainen ja haasteita riittää ratkaistavaksi päivittäin. Tarvitset työssäsi hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, innovatiivista kykyä kehittää toimintoja, aktiivista- ja kuntouttavaa työotetta.

Tähän tehtävään saat tarvitsemasi opastuksen ja perehdytyksen. Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto. Suoritetut lääkehoidon opinnot katsotaan eduksi, mutta ne voit suorittaa myös heti työsuhteen alussa. Tehtävän suorittaminen edellyttää ajokorttia (B). Tässä sijaisuudessa huomioimme myös valmistuvat lähihoitajaopiskelijat.

Tehtäväkohtainen palkka on 2287,00 €/kk, muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.

Ehdollisesti valitun on esitettävä ennen työtehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan valintapäätöksessä todetun määräajan puitteissa.

Kysy lisätietoja palveluesimies Karoliina Laitinen, karoliina.laitinen@siunsote.fi puh. 013 330 4205

Sijaisuus täytetään sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löytyessä.

Tehtävää haetaan sähköisesti.

Joensuussa 8.10.2021

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 13 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7400 työntekijää.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-5192
  • 8.10.2021 - 31.10.2021 23:59
  • JuukaPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat