Skip to main content
test
Lähihoitaja (kotihoito, Juva) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote hakee lähihoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Juvan kotihoitoon 4.7.2022 alkaen.

Meillä Juvan kotihoidossa työskentelee monipuolista osaamista omaava joukkue. Työyhteisömme koostuu sairaanhoitajista ja lähihoitajista. Kotihoidossamme on myös oma fysioterapeutti. Kokonaisvahvuutemme on noin 30 työntekijää. Erityisosaamista meiltä löytyy muun muassa saattohoitoon, kotisairaalatoimintaan ja muistityöhön. Asiakkaita meillä on pitkin Juvan pitäjää, mutta suurin osa käynneistä toteutetaan taajaman alueella. Kun työtä ei tehdä pelkästään seinien sisällä, niin rikkautta ovat kaikki vuodenajat ja Juvan komeat maisemat!

Lähihoitajan työhön kotihoidossa kuuluu asiakkaan perushoito ja huolenpito, asiakkaan toimintakyvyn tukeminen, hoito- ja palvelutarpeen arviointi, hoito-, palvelu- ja terveyssuunnitelmat, yhteistyö asiakkaan verkoston kanssa sekä monipuolisessa työryhmässä toimiminen. Meillä Juvalla on kaikki tekee kaikkea -periaate, jonka vuoksi työmme on hyvin monipuolista ja vaihtelevaa. Työyhteisössämme kaikki ovat tasavertaisia. Asiakkaamme ovat mukavia ja antavat kiitosta. Meillä työn ja perhe-elämän yhteensovittaminen huomioidaan työvuorosuunnittelussa. Työaikamuoto lähihoitajalla on jaksotyö. Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä, mutta jos olet kiinnostunut vakituisesta yötyöstä, niin myös se on mahdollista järjestää.

Meillä pääset hyödyntämään omaa ammatillista osaamistasi ja osallistumaan koulutuksiin. Parasta työssämme on huumorintajuinen, kannustavainen ja auttavainen työporukka. Meillä voi aina kysyä neuvoa kaverilta. Työyhteisöämme kuvaakin seuraava motto: Hyvästä asenteesta tulee hyvä mieli. Hyvästä mielestä tulee hyvä päivä! Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon sekä kiinnostusta oman työn ammatilliseen kehittämiseen. Työssä menestyminen edellyttää sinulta joustavuutta, positiivista asennetta, oma-aloitteisuutta sekä sopeutumista uusiin muuttuviin tilanteisiin. Tule töihin kotihoitoon Juvalle osaavien ammattilaisten mukavaan joukkoon! Tehdään hyvä arki yhdessä!

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteen ammatillinen tutkinto. Voimassa oleva ajokortti sekä oman auton käyttömahdollisuus ovat tehtävän hoidon kannalta välttämättömiä. Eduksi luetaan kotihoidon työkokemus ja kotihoidossa hyödynnettävä muu erityisosaaminen. Eduksi katsomme myös suoritetut LOVe-lääkehoidon verkko-opinnot ja tentit. Käytännön lääkehoidon näytöt tulee suorittaa perehdytyksen aikana. Eduksi katsomme Lifecare- ja Hilkka-tietojärjestelmien sekä RAI-arvioinnin osaamisen.

Työnantajana Essote tukee työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Pidämme hyvinvoinnistasi huolta tarjoamalla kattavan työterveyshuollon sekä sähköpyörä työsuhde-edun. Lisäksi tuemme vapaa-ajalla virkistäytymistä tarjoamalla työntekijöillemme ePassi-edun liikuntaan ja kulttuuriharrastuksiin.

Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa -linkistä tai te-palvelut.fi-sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteen ehdot ja tehtäväkohtainen palkka määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Valitun tulee esittää vaadittava lausunto työhöntulotarkastuksesta. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n edellyttämää rokotussuojaa. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Päivi Valkonen, puh. 040 029 3810, paivi.valkonen@essote.fi.
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjältä: Juuli Pulkkinen, puh. 040 359 8683.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Lisätietoja

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.

Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä. Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.

Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.

Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!


Osoite: Sairaalatie 6, 51900 Juva

Sinulle suositellut työpaikat