Lähihoitaja, kotihoito, Karkkila

Hakuaika päättyy  24.7.2024 15:45

Tervetuloa Lähihoitajaksi Karkkilan kotihoitoon!

Etsimme lähihoitajaa, joka haluaa olla mukana tukemassa asiakkaita asumaan omissa kodeissaan. Tavoitteenamme on mahdollistaa asiakkaalle hyvä arki ja kotona selviytyminen. Lähihoitajan työ kotihoidossa on monipuolista ja antoisaa. Työ on pääosin itsenäistä työskentelyä mutta työssä korostuvat hyvät vuorovaikutustaidot ja vastuullisuus sekä tiimityöskentelytaidot.

Työtä tehdään nykyaikaista teknologiaa hyödyntäen. Käytössämme on Pegasos potilastietojärjestelmä ja Helmi mobiili. Tarjoamme kehittämismyönteisen , koulutusta tukevan työilmapiirin ja työaika-autonomian, joka auttaa sinua työn ja vapaa-ajan yhteensovittamiseen.

Työpaikan nimi ja osoite: Huhdintie 23-25, 03600 Karkkila
Työaika: jaksotyö (2 vuorotyö) 114h 45min /3vko
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Lähihoitajan nimikkeellä toimivalta edellytetään oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa nimikesuojattua ammattinimikettä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain §55 mukaista tuberkuloosiselvitystä
1.1.2024 lukien tehtävään valitun on esitettävä itseään koskeva lain 741/2023 28 §:n mukainen iäkkäiden henkilöiden kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote.

Tehtävään valitulle teetetään Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukainen huumausainetestaus.

Arvostamme positiivista asennetta ja vuorovaikutustaitoja.
Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea odotamme jo hakemustasi!

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää. Tarjoamme käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Edun lopullinen arvo määräytyy työsuhteen keston mukaan.

Yhteystiedot

Tehtävästä lisätietoja antaa aluevastaava Aila Ollila p. 050-5222681

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Tule rakentamaan kanssamme Suomen parasta hyvinvointialuetta! Päämäärämme on, että jokaisella länsiuusimaalaisella on mahdollisuus onnelliseen ja hyvään elämään, ensimmäisestä neuvolakäynnistä viimeisiin elinpäiviin. Kehitämme palveluja yhdessä henkilöstön ja asukkaiden kanssa. Silloin löydämme juuri meille sopivat ratkaisut. Kun yhdistämme kaikkien vahvuudet ja osaamisen, meillä on hienot edellytykset onnistua tavoitteessamme. Palvelemme 475 000 asukasta Espoossa, Hangossa, Inkoossa, Karkkilassa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Lohjalla, Raaseporissa, Siuntiossa ja Vihdissä. Meitä ammattilaisia on liki 10 000. Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa koko läntisen Uudenmaan väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa. Kaksikielisyys on laajan alueemme rikkaus ja arvostamme molempien kotimaisten kielten osaamista. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue - Jotta länsiuusimaalaiset voivat hyvin Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue on savuton työympäristö. Tutustu työnantajaan