Lähihoitaja, kotihoito (kesälomasijaisuudet) - Perusturvakuntayhtymä Akseli

Perusturvakuntayhtymä Akselin kotihoitoon haetaan molemmille kotihoitoalueille lähihoitajille kesälomasijaisia ajanjaksolle 18.5.-6.9.2020. Perusturvakuntayhtymä Akselin alueella on kaksi kotihoitoaluetta, joiden toimipisteet sijaitsevat Maskussa ja Mynämäellä. Kotihoidon työ on kaksivuorotyötä, sisältäen säännöllisesti ilta- ja viikonlopputyötä.

Kaipaatko lähihoitajan/lähihoitajaopiskelijan urapolullesi kokemusta monipuolisesta työstä? Oletko innovatiivinen ja pidät itsenäisestä työskentelystä (oma tiimi kuitenkin tukena)? Entä oletko kiinnostunut tekemään työtä erilaisten asiakasryhmien kanssa ja onko kuntoutus/kuntouttava hoitotyö lähellä sydäntäsi? Omaatko positiivisen asiakasta ja tiimiä kannustavan asenteen, tiimityöskentelytaidot? Jos vastasit kyllä joihinkin tai kaikkiin kysymyksiin, saatat olla hakemamme henkilö! Laita siis hakemusta tulemaan ja tule osaksi iloista joukkoamme!

Kesälomasijaisuuteen voi hakea sekä valmis lähihoitaja, että lähihoitajaopiskelija. Lähihoitajaopiskelijalla tulee kuitenkin olla vähintään puolet opintoja suoritettuna ml. lääkehoito. Lisäksi hakijalla täytyy olla B-ajokortti ja työssä edellytetään oman auton käyttöä, josta maksetaan KVTES-mukaisesti kilometrikorvaukset. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n edellyttämää rokotussuojaa. Huomioithan, että Perusturvakuntayhtymä Akselin kotihoito toimii koko kuntayhtymän alueella, joten odotamme joustavuutta kotihoitoalueiden välillä toimimiseen. Ensisijaisesti sijaisuuksia täytettäessä huomioidaan hakijat, jotka kykenevät olemaan töissä koko ajan jakson eli 18.5.-6.9.2020.

Hakemukset toimitetaan sähköisesti kuntarekry.fi kautta. Toivottavasti kuullaan ja ollaan yhteyksissä!

Mikäli olet kiinnostunut tekemään lyhytaikaisia keikkasijaisuuksia kotihoitoon, olet myös tervetullut ottamaan yhteyttä meihin!


Lisätietoja

https://www.soteakseli.fi/ikaihmiset/kotona-asumista-tukevat-palvelut/kotihoito

Tutustu työnantajaan

Elina Salonen, vastaava sairaanhoitaja, p.044-4357 589, s-posti: elina.salonen@soteakseli.fi

Perusturvakuntayhtymä Akseli, Ikäihmisten palvelujen palvelulinja, Kotihoito I
Osoite: Ruutontie 2-4, MASKU ja Vehmaantie 111, MYNÄMÄKI, 21250 Masku

www.soteakseli.fi