Skip to main content
test
Lähihoitaja, KOTIHOITO kesätyö - Sosiaali- ja terveystoimiala

Hei lähihoitaja tai sellaiseksi opiskeleva, kiinnostaisiko sinua kesätyö Helsingin kaupungin - Suomen suurimman työnantajan palveluksessa? Tervetuloa KOTIHOITOON kesäsijaiseksi!

Kesätyöt ajoittuvat toukokuusta elokuulle, ja sijaisuudet ovat kestoltaan 2-3 kuukauden pituisia. Töiden kesto sovitaan joustavasti elämäntilanteesi kanssa. Voit hakulomakkeella ilmaista myös toiveesi työpaikan sijainnista. Lyhyet keikkatyöt järjestyvät kesälläkin Seure Henkilöstöpalveluiden kautta.

Olemme uudistaneet hakumenettelyä. Haemme erillisillä ilmoituksilla kesäsijaisia kotihoitoon, seniorikeskuksiin, vammaispalveluihin, psykiatriaan ja sairaaloihin. Riittää, että haet vain yhteen kohteeseen, esim. kotihoitoon. Hakulomakkeella voit halutessasi kertoa muut sinua kiinnostavat kohteet.

Laita rohkeasti hakemus tulemaan, niin etsitään yhdessä osaamiseesi ja mielenkiinnon kohteisiisi sopiva kesätyöpaikka.

Kesäsijaisena sinulla on mahdollisuus jopa 1000 € rekrytointipalkkioon! Palkkion suuruus määräytyy työsuhteen keston mukaisesti. Palkkio maksetaan kahdessa osassa; ensimmäinen osa koeajan loputtua ja toinen määräaikaisen työsuhteen päätyttyä sovitusti. Koeaika on puolet työsuhteen kestosta.
Rekrytointipalkkion suuruus määräytyy seuraavasti:

-Työsuhde kestää 30-59 päivää: 150 €+150 €
-Työsuhde kestää 60-89 päivää: 300 €+300 €
-Työsuhde kestää vähintään 90 päivää: 500 €+500 €


MILLAISESTA TYÖSTÄ ON KYSE?

Järjestämme iäkkäiden, toipilaiden, monisairaiden ja vammaisten terveydentilan ja toimintakyvyn tuen ja sairauksien hoidon sekä palvelut niin, että kotona eläminen on turvallista ja mielekästä. Huolehdimme hoivasta ja sairaanhoidollisista toimenpiteistä, lääkkeistä ja perushoidosta.

Tavallinen työpäiväsi sisältää:
- asiakkaan perushoidosta huolehtimista, kuten hygienian hoitoa ja ruokailussa avustamista
- sairaanhoidollisia tehtäviä, kuten lääke- ja haavahoitoja
- kuntoutumisen tukemista
- kirjaamista Apotti- asiakastietojärjestelmään asiakkaan kotona Rover mobiilisovelluksella ja toimistolla tietokoneen kautta hyperspacella.
- yhteistyötä oman tiimin ja muiden hoitoon osallistuvien tahojen kanssa
- työtä teemme kaikkina viikonpäivinä aamu- ja iltavuoroissa 7-22 välisenä aikana.

Osalla kotihoidon asiakkaista on käytössä kotihoidon lisäksi etähoitolaite, jonka avulla etähoitajat valvovat mm. asiakkaan lääkkeenottoa, ruokailua ja liikkumissopimuksen toteutumista. Asiakkaille on tarjolla myös muita erilaisia tukipalveluita kuten ruoka-automaatti, ateria- ja kauppapalvelu sekä päivätoimintaa osana asiakkaan kokonaisvaltaista hoitoa.

Kuntouttavassa arviointiyksikössä korostuu asiakkaan toimintakyvyn arviointi ja kuntoutus yhdessä asiakkaiden ja moniammatillisen tiimin kanssa. Työympäristönäsi on asiakkaan koti.
Resurssipooleissa eli kotihoidon varahenkilöstössä varmistamme palvelualueiden toiminnan hoitohenkilöstön äkillisissä poissaolotilanteissa. Työntekijät sijoittuvat työvoimatarpeen mukaan eri tiimeihin palvelualueen sisällä.
Yökotihoidossa tarjoamme palveluja kotihoidon asiakkaille, jotka tarvitsevat vaativan perussairautensa vuoksi hoitoa myös yöllä. Liikumme henkilöautolla koko Helsingin alueella.
Eteläisen kotihoitoyksikön alueella toimii kaksikielinen lähipalvelualue, jossa hoidamme asiakkaita sekä ruotsin että suomen kielellä. Kirjaamiskieli on suomi.

Hoidamme perehdytyksesi hyvin, jotta sinulla on luottavainen olo työskennellä. Asiakkaiden väliset matkat liikumme kävellen, pyöräillen, autolla tai julkisilla liikennevälineillä, lähipalvelualueesta riippuen. Käytössämme on myös sähköpyöriä.

Kuukausipalkka määräytyy opintojesi vaiheen mukaan.
Valmiin lähihoitajan palkka:
-kotihoito/yökotihoito/kuntouttava arviointiyksikkö 2404,55 €/kk
-resurssipooli 2477,03 €/kk


MIKSI MEILLE KANNATTAA HAKEA?

Aikaisemmat kesäsijaiset ovat kertoneet, että työ meillä on antanut roppakaupalla itsevarmuutta ja opettanut vastuunkantoa sekä päätöksentekokykyä. Kesätyö sotessa voi avata sinulle laajasti erilaisia uramahdollisuuksia.

Elämä ei ole pelkkää työtä, huolehdimme työn ja vapaa-ajan tasapainosta. Helsingin kaupunki palkittiin Suomen aktiivisimpana työpaikkana Urheilugaalassa 2021. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja palautumista liikkumisen ja kulttuurin avulla.

Jos työsuhteesi kestää vähintään kuukauden, pääset henkilöstöalennuksella esimerkiksi uimahalleihin ja liikuntatapahtumiin ja voit ottaa kaupunkipyörän käyttöösi. Myös useat museot, teatterit ja yritykset antavat alennusta kaupungin työntekijöille.

Sinulla on mahdollisuus myös työsuhdeasuntoon, tutustu tarjontaan osoitteessa
https://www.hel.fi/fi/asuminen/tyosuhdeasunnot


MITÄ ODOTAMME SINULTA?

- olet lähihoitaja ja sinulla on Valviran ammattihenkilöiden rekisteröinti.
- olet lähihoitajaopiskelija ja suorittanut hyväksytysti vähintään hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistämisen opinnot (30 osaamispistettä).
- huomioimme haussa myös ALLE 140 OPINTOPISTETTÄ SUORITTANEET sairaanhoitaja- ja terveydenhoitajaopiskelijat, joilla on soveltuvaa terveydenhuoltoalan harjoittelukokemusta.
- sinulla on suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito. Tarvitsemme kesäsijaisia myös ruotsinkielisiin kohteisiimme, eli kerrothan meille, jos puhut lisäksi sujuvaa ruotsia. Raportointi- ja kirjaamiskielenä käytämme kaikissa kohteissa suomea.
- yökotihoidossa tarvitset ajokortin, muissa tehtävissä se on hyödyksi, mutta ei välttämätön.


KUINKA HAET MEILLE?

Jätä hakemus rekrytointijärjestelmämme kautta, yksi hakemus riittää. Käymme hakemuksia läpi jatkuvasti - älä siis turhaan aikaile! Otamme sinuun yhteyttä joko sähköpostilla tai soittamalla viimeistään viikon kuluttua hakemuksen jättämisestä.

Jäikö sinulle kysyttävää? Laita viestiä osoitteeseen sotekesa@hel.fi, niin kerromme sinulle mielellämme lisää.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Kotihoito
  • TyöpaikkaMääräaikainen
  • SOTE-04-7-23
  • Sopimuksen mukaan
  • Opintojen mukaan, katso ilmoitus
  • 23.1.2023 - 31.3.2023 16:00
  • KuntaLähi- ja perushoitajatHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

sotekesa@hel.fi

Lisätietoja

Sosiaali-, terveys- ja pelastustoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Kotihoito

Työskentelemme Helsingissä kahdeksassa eri kotihoitoyksikössä, joissa toimii noin 70 lähipalvelualuetta.

Toiminta-alueita: - Etelässä Lauttasaari, Kruunuhaka, Töölö, Eira, Kamppi, Punavuori, Ruoholahti ja Jätkäsaari. - Keskisellä alueella Kallio, Käpylä, Sörnäinen, Alppila, Kalasatama, Itä-Pasila, Länsi-Pasila, Vallila, Arabianranta ja Koskela. - Idässä Kivikko, Kontula, Mellunmäki, Itäkeskus, Marjaniemi, Puotila, Puotinharju, Myllypuro ja Östersundom. - Kaakossa Herttoniemi, Kulosaari, Roihuvuori, Siilitie, Laajasalo, Jollas, Tammisalo, Vuosaari, Meri-Rastila, Rastila - Lounaisella alueella osa Etelä-Haagaa, Pikku-Huopalahti, Ruskeasuo, Meilahti, Niemenmäki, Laakso, Munkkiniemi ja Munkkivuori. - Lännessä Pitäjänmäki, Konala, osa Etelä-Haagaa, Pohjois-Haaga, Kannelmäki, Malminkartano, Maununneva, Honkasuo, Hakuninmaa ja Kuninkaantammi. - Koillisen alueella Pihlajamäki, Pukinmäki, Viikki, Puistola, Suutarila ja Jakomäki. - Pohjoisella alueella Malmi, Maunula, Oulunkylä ja Paloheinä. Voit toimia kesätyössä myös palvelualueiden resurssipooleissa, kuntouttavassa arviointiyksikössä tai yökotihoidossa. Eteläisen kotihoitoyksikön alueella toimii kaksikielinen lähipalvelualue, jossa hoidamme asiakkaita sekä ruotsin että suomen kielellä.


Osoite: Kotihoidon toimipisteet eri puolilla kaupunkia, 00530 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat