Lähihoitaja / Kotihoito keskusta - Tampereen kaupunki

Vahvistamme ikäihmisten palvelulinjan ammattitaitoista henkilöstöä ja haemme oman työn ja toiminnan kehittämisestä kiinnostunutta ja kahta osaavaa lähihoitajaa Tampereen kaupungin keskustan Amurin kotihoitoon.

Kotihoidossa huolehditaan jokaisen asiakkaan yksilöllisistä tarpeista hänen omassa kodissaan. Lähihoitaja toimii kotihoidossa hoitotyön toteuttajana sekä varmistaa hoitotyön laadun ja kehittämisen. Työ on hoivatyötä asiakkaan omassa kodissa, joten työ vaatii itsenäistä työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Toivomme valittavilta ammattilaisilta kiinnostusta vanhusten laadukkaan hoitotyön toteuttamiseen sekä yhteistyökykyä kehitysmyönteisessä työyhteisössä. Hoitotyö on ihmisläheistä työtä, joka edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, ryhmätyötä ja joustavaa työotetta.

Kelpoisuusvaatimuksena on lain 817/2015 mukainen pätevyys: nimikesuojattu lähihoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin.

Valitulta edellytetään LOVE- Lääkehoidon osaaminen verkossa -verkkotestin hyväksytty suorittaminen ennen työsuhteen alkamista sekä kielitaitovaatimuksena on suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito, muu kielitaito luetaan eduksi.

Tehtävissä suositellaan vahvasti tartuntatautilain 48§:n mukaista tautisuojaa.

Arvostamme valmiutta tiimityöskentelyyn, joustavuutta, yhteisöllisyyttä ja oma-aloitteisuutta sekä myönteistä suhtautumista teknologiaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa keskustan alueen vastaava palveluesimies Merja Korpi, puh. 050 309 4481 ja kotihoidon esimies Sirpa Haapalehto, puh. 050 301 0378.

Haku päättyy 25.2.2020.

Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat TampereRekrystä puh. 040 806 3184.

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa keskustan alueen vastaava palveluesimies Merja Korpi, puh. 050 309 4481 ja kotihoidon esimies Sirpa Haapalehto, puh. 050 301 0378.

Ikäihmisten palvelut, Kotihoito keskusta
Osoite: PL 487, 33101 Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!