Skip to main content
test
Lähihoitaja: kotihoito, Kitee (id8134) - Siun sote

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN - SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

"Työpaikan valinta tuppaa vaikuttamaan aika moneen muuhunkin asiaan kuin itse työhön. Muidenkin kuin tekijän osalta. Siksi niitä rekrymainoksissa perinteisesti viliseviä näköalapaikkoja, monipuolisia mahdollisuuksia ja tukea antavia yhteisöjä on hyvä olla tarjolla myös työajan ulkopuolella. Meistä tuntuu, että meiltä sellaisia hyvinkin voisit löytää. Avaa mielesi sekä sydämesi ja tutkiskele itse!"


HAEMME 12.12.2023 MENNESSÄ VAKITUISEEN TEHTÄVÄÄN

LähihoitajiaKiteen kotihoitoon

TehtävänkuvausOletko valmis astumaan mukaan lämminhenkiseen ja omistautuneeseen kotihoidon tiimiimme? Etsimme juuri sinua - ammattitaitoista ja lämminsydämistä lähihoitajaa, joka haluaa olla mukana tekemässä aidosti vaikuttavaa työtä ihmisten arjessa.

Kotihoidon työ lähihoitajana tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden kohdata asiakkaamme henkilökohtaisesti. Huomioimme jokaisen yksilön ainutlaatuiset tarpeet ja toiveet, jotta voimme tarjota heille parasta mahdollista hoivaa ja tukea. Työtehtäviisi kuuluu avustaminen päivittäisissä toiminnoissa, lääkehuolto, terveyden seuranta sekä sosiaalinen vuorovaikutus.

Arvostamme itsenäistä työotetta ja kykyä toimia erilaisissa tilanteissa. Työ kotihoidossa edellyttää joustavuutta ja valmiutta työskennellä kolmivuorotyössä, sillä työvuorot voivat vaihdella aamu-, ilta- ja yövuorojen välillä.

Työyhteisön esittelyMeille työntekijät ovat perhe, ja pyrimme luomaan ilmapiirin, jossa jokainen tuntee itsensä arvostetuksi ja kuulluksi. Kotihoidossa pääset todella näkemään työsi merkityksen, sillä autat asiakkaitamme elämään täyttä ja itsenäistä elämää omassa kodissaan. Arvostamme jokaisen työntekijän panosta, ja tuemme sinua ammatillisessa kasvussasi sekä tarjoamme mahdollisuuksia kehittää osaamistasi.

Tiimimme voima perustuu vahvaan yhteistyöhön ja avoimeen kommunikaatioon. Työskentelemme yhdessä tavoitteiden saavuttamiseksi ja toistemme tukemiseksi haasteiden edessä. Tarjoamme myös mahdollisuuden osallistua tiimikokouksiin ja vaikuttaa työskentelytapoihin. Arvostamme ideoitasi ja näkemyksiäsi, jotka auttavat meitä kehittämään toimintaamme entistäkin paremmaksi.

Työpaikka sijaitsee osoitteessa Hovintie 3, 82500 Kitee.

Kelpoisuusehdot Lähihoitajilta odotamme sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkintoa.

Palkkaus ja edutTehtäväkohtainen palkka on: 2500,42 euroa / kk.

Maksamme henkilöstöllemme työkokemuksen perusteella työkokemuslisää, joka työkokemuksesi määrästä riippuen voi olla 3 % tai 8 %. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti.

Siun sotessa on käytössä henkilöstön palkitsemisen kokonaisuus. Kokonaisuus sisältää tällä hetkellä esimerkiksi työsuorituksen arviointiin perustuvan henkilökohtaisen lisän palkitsemisohjelmassa määriteltyjen kriteerien mukaisesti sekä erilaisia pikapalkitsemisen muotoja. Lisäksi siunsotelaisille on tarjolla runsaasti erilaisia työsuhde-etuja, kuten

  • ePassin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuna
  • lainattavia ja vuokrattavia vapaa-ajan välineitä sekä tiloja
  • työnantajan tuki yhteisölliseen toimintaan
  • lisäksi useat yritykset tarjoavat henkilöstölle erilaisia etuja
  • tilapäismajoitusta/soluasuntoja laajasti maakunnan alueella
Lisätiedot Tehtävän aloitus on alustavasti suunniteltu mahdollisimman pian, mutta otamme hakijoiden toiveet huomioon ja olemme avoimia neuvottelemaan ajankohdasta. Tavoitteenamme on luoda joustava työympäristö, joka sopii sekä sinulle että meille. Joten rohkeasti ilmaise toiveesi, ja löydämme yhdessä sopivan ratkaisun.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Tehtävässä on koeaika kuusi kuukautta.

Lisätietoja antaa palveluesihenkilö Soili Tiittanen, puh. 013 330 9425

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Joensuussa 28.11.2023

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue on aloittanut toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut.

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-8134
  • 6.11.2023 - 12.12.2023 23:59
  • Pohjois-KarjalaKiteeKunta

Yhteystietomme

palveluesihenkilö Soili Tiittanen, puh. 013 330 9425

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat