Skip to main content
test
Lähihoitaja / Kotihoito Koivistonkylä - Tampereen kaupunki

Tule kanssamme tekemään laadukasta hoitotyötä Koivistonkylän kotihoidon asiakkaiden hyväksi!

Haemme lähihoitajaa osaksi iloista ja kannustavaa työyhteisöämme. Lähihoitajan toimi on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

Lähihoitajana toimit kotihoidon hoitotiimissä vastuuhoitajana omille asiakkaillesi suunnitellen, toteuttaen ja koordinoiden asiakkaan kokonaisvaltaista hoitotyötä yhdessä asiakkaan ja omaisten kanssa. Työsi on asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä asiakkaan voimavarat huomioiden ja työ tehdään asiakkaan luona. Työsi sisältää perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä sekä ruokailusta, lääkityksestä, henkilökohtaisesta hygieniasta ja tarvittavista tukipalveluista huolehtimista. Tavoitteenamme on asiakkaan hyvä arki ja selviytyminen kotona mahdollisimman pitkään.

Kelpoisuusvaatimuksena on nimikesuojattu lähihoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilöstörekisteriin.

Tehtävään valitulta edellytetään Love-lääkehoidon verkkotestin (LOP, PKV, KIPU) hyväksytty suorittaminen ja tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §:n mukaista soveltuvuutta. Verkkotestit on mahdollista suorittaa myös työpaikalla ennen työsuhteen alkamista.

Eduksi katsomme kokemuksen ikäihmisten hoitotyöstä.

Lisätietoja tehtävästä antavat palveluesimies Teija Muro, puh. 040 023 6290 ja palvelupäällikkö Merja Korpi, puh. 050 309 4481. Sähköpostitse teija.muro1@tampere.fi tai merja.korpi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 24.10.2022.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
http://www.tampere.fi/tyo

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat palveluesimies Teija Muro, puh. 040 023 6290 ja palvelupäällikkö Merja Korpi, puh. 050 309 4481. Sähköpostitse teija.muro1@tampere.fi tai merja.korpi@tampere.fi.

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Kotihoito Koivistonkylä

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat