test

Lähihoitaja (Kotihoito, Kypärämäki-Kuohu)

Hakuaika päättyy  3.10.2023 15:45

Tervetuloa työkaveriksemme Kypärämäki-Kuohu kotihoitoon. Haemme vakituiseen työsuhteeseen

2 LÄHIHOITAJAA

Työ on jaksotyötä ja 2-vuorotyötä. Käytämme yksikössämme autonomista työvuorosuunnittelua.
Kotihoidon palveluiden avulla tuetaan moniammatillisesti asiakkaan omia voimavaroja ja toimintakykyä sekä mahdollistetaan turvallinen ja mielekäs kotona asuminen. Asiakaskunta painottuu ikäihmisiin, mutta asiakaskunnassa esiintyy myös muita erityisryhmiä (mm. mielenterveys- ja päihdeasiakkaat, yksinäiset yms.).

Tuemme asiakasta tarpeen mukaisesti muun muassa:
-hygieniasta ja/tai ravitsemuksesta huolehtimisessa
-toimintakyvyn ylläpitämisessä ja edistämisessä
-sairaanhoidollisissa toimenpiteissä

Meillä on mukavat työkaverit ja tukea on aina saatavilla. Yksikössämme työskentelee tukenasi lähihoitajien lisäksi sairaanhoitajia, vastaava sairaanhoitaja sekä yksikön palveluvastaava. Vaikka työtä tehdään yksin, ei työ ole yksinäistä - pääset osaksi moniammatillista tiimiä, jossa on tekemisen meininki. Osa alueestamme on kaupunkialuetta ja osa maaseutua. Tämä tuo mielenkiintoisen lisän työskentelyyn.

Hyvään perehdyttämiseen panostetaan. Perehdytyksessä huomioidaan aikaisempi työhistoria ja osaaminen. Uusi työntekijä otetaan hyvin tiimiin mukaan. Kysyä saa aina, jos jokin asia askarruttaa. Keski-Suomen hyvinvointialueella on tarjolla myös hyvin sisäisiä koulutuksia osaamisen kehittämiseksi.

Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työhön. Tehtävässä tarvitaan lääkeosaamista (Love-Lop), sekä hygieniapassia. Lääkeluvat voi suorittaa myös työsuhteen alussa. Tehtävässä tarvitaan myös ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto tai alan aikaisempi kouluasteinen ammatillinen tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Tehtävään edellytämme tartuntalain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti ja tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Tervetuloa meille töihin!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Annan mielelläni lisätietoja, kysy lisää:
-
Outi Lukkarinen, palveluvastaava
p. 040-529 1822
outi.lukkarinen@hyvaks.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 11 500 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!

Tutustu työnantajaan