Skip to main content
test

Haemme lähihoitajaa vakituiseen tehtävään Lappeenrannan Eteläiseen kotihoitoon.

Haluatko timanttiseen tiimiimme töihin lähihoitajaksi? Pidätkö monipuolisesta ja opettavaisesta työstä, missä jokainen työpäivä tarjoaa vaihtelevuutta erilaisten työtehtävien parissa? Meillä se on mahdollista!

Lappeenrannan Eteläisessä kotihoidossa työ sisältää monipuolisia hoidollisia toimenpiteitä. Saat toimia vastuuhoitajan roolissa ja huolehtia asiakkaiden kokonaisvaltaisesta hoidosta. Sairaanhoitajien tukemana ja koko tiimin yhteistyöllä asiakkaitamme hoidetaan kuntouttavaa työotetta hyödyntäen ja ottaen asiakkaiden yksilölliset tarpeet huomioon.

Olemme kehittämismyönteisiä ja uskomme työyksikössä positiivisiin voimavaroihin. Meillä kuunnellaan työntekijöiden kehittämisideoita ja kehitetään yhdessä kotihoitoa sekä toimintaamme. Annamme myös hyvän perehdytyksen aiemmin kotihoitoon perehtymättömälle, joten liity rohkeasti timanttiseen tiimiimme mukaan!

Tehtävän aloitusyksikkö on Eteläisessä kotihoidossa Lappeenrannassa, mutta Eksotessa edellytetään valmiutta toimia muuttuvissa tilanteissa myös Eksoten eri yksiköissä.

Kelpoisuutena on sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkinto (lähihoitaja/perushoitaja) ja nimikesuojatun terveydenhuollon ammattihenkilön rekisteröinti.

Tehtävän hoitaminen edellyttää voimassa olevaa ajokorttia ja lääkelupaa. Lääkeluvan suorittaminen mahdollistetaan yksiköissä tarpeen mukaan.
Työsuhteen alussa noudatetaan 6 kk koeaikaa. Työtä tehdään jaksotyössä, 2-vuorossa.

Työnantaja voi edellyttää, että tehtävään valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä terveydenhoitajantodistus terveydentilastaan.

Tehtävässä edellytetään Tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Toimintayksikön esimies Sari Miettinen, p. 040 8358 168 / sari.miettinen@eksote.fi
Toimipisteen vastaava Kati Tikka, p. 040 829 1853 / kati.tikka@eksote.fi

Lisätietoja

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Toimintakyky- ja hoivapalvelut

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirissä, Eksotessa, on alueen erikoissairaanhoito, perusterveydenhuolto, vanhusten palvelut sekä perhe- ja sosiaalipalvelut yhdistetty yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Eksote edistää alueen asukkaiden hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella saavuttaakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Olemme maakunnan suurin työnantaja ja työntekijöitä on noin 5000. Toimipisteitä meillä on 100, mm. neuvolatoiminnasta ikääntyneiden asumiseen ja opiskeluterveydenhuollosta laajan päivystyksen sairaalaan. Valinnanvaraa ja osaamista riittää myös niille, jotka etsivät urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia talon sisällä.

Muuttuva maailma ympärillämme on tiivistänyt Eksoten arvomaailman sanoihin; rohkeus, yksinkertaisuus sekä kaiken toiminnan keskiössä olevaan, ihmiseen. Mikäli pystyt samaistumaan arvoihimme sekä työskentelemään niiden mukaisesti, toivotamme sinut tervetulleeksi Saimaan syliin, keskelle elämää ja yhteiskuntaa.


Osoite: Armilankatu 44, 53100 Lappeenranta
Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Savuton työpaikka Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat