test

Lähihoitaja, kotihoito Lappeenranta Pohjoinen

Hakuaika päättyy  29.2.2024 23:59

Olisitko sinä yksi meistä? Meidän tiimin uusin vahvistus? Tule meille, me haluamme sinut työkaveriksi!

Haemme lähihoitajaa vakituiseen tehtävään Lappeenrannan kotihoito Pohjoisen yksikköön 18.3.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Meillä toimii kaksi huipputiimiä, joihin nyt haemme vahvistusta. Meillä saat tehdä työtä omalla persoonallasi ja pääset kehittämään kanssamme arvokasta hoito- ja hoivatyötä asiakkaidemme hyvinvoinnin turvaamiseksi. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen tehtävään ja ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä kehittämään omaa ammattitaitoasi. Arvostamme työkavereissa avoimuutta, joustavuutta, rehellisyyttä, eikä huumorikaan ole kiellettyä. Yhteistyö, tasa-arvoisuus ja toistemme tukeminen arjen työssä ovat meille tärkeitä asioita, joita toivomme sinunkin arvostavan. Panostamme työn mielekkyyteen ja työssä jaksamiseen tarjoamalla autonomisen työvuorosuunnittelun.

Tehtävän kelpoisuutena on sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkinto (lähi- tai perushoitaja) ja nimikesuojatun terveydenhuollon ammattihenkilön rekisteröinti. Otamme huomioon valinnassamme myös loppuvaiheen ja valmistumassa olevat lh-opiskelijat.

Tehtävän hoitaminen edellyttää voimassa olevaa ajokorttia, auton käyttömahdollisuutta ja hyvinvointialueen lääkelupaa. Lääkeluvan suorittaminen mahdollistetaan yksikössä tarpeen mukaan. Työ on 2-vuorotyötä, jaksotyöaikamuodossa.

Haethan tehtävää viimeistään 29.2.2024. Haastatteluja voidaan tehdä jo hakuaikana.

Työnantaja edellyttää, että tehtävään valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä terveydenhoitajantodistus terveydentilastaan.

Valitun henkilön tulee osoittaa työ- tai virkasuhteen alkaessa henkilöllisyys virallisella henkilöllisyystodistuksella. Virallisia henkilöllisyystodistuksia ovat passi, poliisin myöntämä henkilökortti sekä poliisin tekemä kertaluontoinen tunnistus.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Hyvinvointialueella on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä: https://www.ekhva.fi/Kyselyt ja lomakkeet/Infektioturvallisuuskysely

Tehtävään valittavan on esitettävä iäkkäiden kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (741/2023 28 §) mukainen rikosrekisteriote

Tehtävässä on 6 kk koeaika.

Me työnantajana välitetään sinusta ja tarjoamme sinulle monipuolisia henkilöstöetuja:

- ePassi-rahaa liikuntaan, kulttuuriin tai hierontaan 150 €/vuosi - vuosittaisen tyhy-rahan yhteiseen tekemiseen tiimisi kanssa - mahdollisuuden työsuhdepolkupyöräedun hyödyntämiseen - ulkopuolisten toimijoiden tarjoamia etuuksia ja alennuksia - systemaattisen nykyaikaisen perehdytyksen - savuttoman työympäristön - kattavat verkko-oppimisen mahdollisuudet


Lisätietoja

http://www.ekhva.fi

Toimintayksikön esihenkilö Päivi Gallén p. 040-170 3962, paivi.gallen@ekhva.fi
Toimipisteen vastaava Susanna Mäkelä p. 040-651 0353, susanna.makela@ekhva.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Me Etelä-Karjalan hyvinvointialueella ajattelemme, että arjen turva on joukkuelaji! Tarjoamme erikoissairaanhoidon, perusterveydenhuollon, ikäihmisten palvelut, perhe- ja sosiaalipalvelut sekä pelastustoiminnan laadukkaasti ja ammattitaitoisesti Etelä-Karjalan asukkaille kaikissa elämän vaiheissa. Etelä-Karjalan hyvinvointialue koostuu yli 100 toimipisteestä, joista muodostamme yhdessä yhden ison elämän iloisen joukkueemme. Ammattitaitoinen joukkomme ei pysähdy paikoilleen, vaan uudistumme, kehitämme ja etsimme jatkuvasti rohkeita ratkaisuja hyvinvoinnin edistämiseksi. Etelä-Karjalan hyvinvointialue on maakunnan suurin työnantaja, ja tavoitteenamme on olla rohkeita edelläkävijöitä. Yli 5000 työntekijän organisaationa tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia ammattilaisillemme. Henkilöstöön - eli juuri sinuun - panostaminen on yksi strategiakärjistämme! Haluatko sinäkin kirjoittaa sankaritarinasi organisaatiossa, joka tarjoaa urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia? Tule kanssamme turvaamaan maakuntamme asukkaiden yhdenvertaiset palvelut - olet osa ihmisen kokoista tarinaa.

Tutustu työnantajaan