Lähihoitaja, Kotihoito Lapua

Hakuaika päättyy  29.5.2024 14:00

Haemme kahta (2) lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Lapuan kotihoitoon.

Tervetuloa töihin Lapuan kotihoitoon!

Haemme Lapuan kotihoitoon kahta (2) lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Oletko kiinnostunut itsenäisestä työstä ikäihmisten parissa, mutta nautit myös osaavan ja moniammatillisen työyhteisön tuesta? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme lähihoitaja.

Kotihoidon tarkoituksena on tukea asiakkaan toimintakykyä ja elämänhallintaa niin, että kotona asuminen mahdollistuisi mahdollisimman pitkään. Työtä tehdään moniammatillisessa tiimissä yhteistyössä läheisten kanssa kuntouttava työote huomioiden.

Tarjoamme mukavan ja ammatillista kehittymistä tukevan työyhteisön. Sinulta odotamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä kehittämismyönteisyyttä. Lisäksi edellytämme motivoitunutta ja tunnollista asennetta työhön, itsenäistä työskentelyotetta sekä halua toteuttaa laadukasta, asiakaslähtöistä hoitotyötä.

Eduksi katsomme voimassa olevan LOVE-luvan ja aiemman työkokemuksen kotihoidosta. Työ on liikkuvaa ja edellyttää ajokorttia että oman auton käyttöä. Käytössämme on myös kotihoidon oma auto työajoon. Työ on pääasiassa 2-vuorotyötä.

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveydenhuollon perustutkinto, lähihoitaja (Lain 559/1994 tai 817/2015 mukainen kelpoisuus) tai aikaisempi vastaava tutkinto.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät SOTE-sopimuksen mukaisesti. Palvelussuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa. Huumausainetestin tulos sekä lain (741/2023) § 28 mukainen rikostaustaote on esitettävä ennen toimen vastaanottamista. HYVAEP on savuton työpaikka.

Työhaastattelut järjestetään.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue

Yhteystiedot

Vs.kotihoidon päällikkö Eija Siuronen

044 4384 997

eija.siuronen@hyvaep.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on Etelä-Pohjanmaan maakunnan kattava hyvinvointialue. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on yhdistänyt yksitoista sote-organisaatiota ja pelastuslaitoksen. Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue palvelee 192 150 asukasta. Työntekijöitä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella on noin 10 000. Tutustu työnantajaan