Lähihoitaja: kotihoito, Lieksa (ID5193) - Siun sote

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

Tarjolla mielenkiintoisia tehtävä lähihoitajille!

Siun sotessa on haettavana 31.10.2021 mennessä kolme (3) LÄHIHOITAJAN tehtävää.

Haemme uusia työkavereita Lieksan kotihoitoon vakituisiin työsuhteisiin.

Kotihoidon merkittävä tehtävä on turvata asiakkaan arkea kotona ja palveluita kehitetään jatkuvasti vastaamaan tarvetta. Mikä parasta, saat tehdä työtä asiakkaille tärkeässä ympäristössä - tuuthan sie turvaamaan arkea kanssamme.

Meillä voit tehdä töitä parhaaksi näkemälläsi tavalla - tule sellaisena kuin olet. Joukossamme sinulla on mahdollisuus kehittää työtäsi yhdessä työkavereiden kanssa itsesi näköiseksi. Tule tekemään kuntouttavalla työotteella lähihoitajan työtä asiakkaan arvostamana.

Kotihoidossa:

  • Pääset tekemään työssäsi asioista mistä pidät ja missä olet hyvä
  • Saat aina apua ja tukea työkavereiltasi - meillä et jää työssäsi yksin
  • Ilmapiiri ja työyhteisö on myönteinen
  • Älä junnaa paikallasi - Meillä saat kehittää ja kehittyä
  • Olet asiakkaan arvostama.
Kelpoisuutena tehtävään on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto.

Eduksi katsotaan työkokemus kotihoidosta/palliatiivisesta hoitotyöstä sekä voimassa olevia lääkelupia. Edellytämme hyviä kädentaitoja. Työ on vuorotyötä.

Onhan sinulla kykyä työskennellä yksin sekä mahdollisuus liikkua työtehtävissä omalla autolla (tarvittaessa ajetaan myös kotihoidon autolla).

Työsuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus) mukaisesti. Tehtävän peruspalkka on 2287,00€/kk.

Työtehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojausta. Siun soten työpaikat ovat savuttomia. Ehdollisesti valittujen on esitettävä ennen työtehtävän vastaanottamista hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan valintapäätöksessä todetun määräajan puitteissa.

Työsuhteista kaksi (2) täytetään 1.11.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan ja yksi (1) tehtävä 1.1.2022 alkaen.

Kysy lisätietoja palveluesimies Jenni Moilanen, p. 013 330 6485, jenni.moilanen@siunsote.fi.

Joensuussa 15.10.2021.

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 13 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7400 työntekijää.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Tutustu työnantajaan
  • Siun sote
  • Työpaikka
  • siso-5193
  • 8.10.2021 - 31.10.2021 23:59
  • LieksaPohjois-Karjala

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat