Lähihoitaja / Kotihoito Lielahti - Tampereen kaupunki

Tule mukaan meidän tiimiimme tekemään Lielahden alueen ikäihmisille parempaa arkea. Haemme iloista ja yhteistyötaitoista lähihoitajaa määräaikaiseen toimeen ajalle 27.9.2021 - 30.6.2022. Meidän asiakkaamme arvostavat ystävällisiä kasvoja, helliä käsiä ja kuulevia korvia. He ovat onnellisia kohdatessaan avuliaan, reippaan ja luotettavan hoitajan.

Kotihoidossa työ on kahdessa vuorossa tehtävää hoiva-ja hoitotyötä asiakkaiden kodeissa. Työ tehdään Lielahden kotihoidon alueella, tarvittaessa työvuoro voidaan tehdä muissakin kotihoidon tiimissä Tampereen kaupungin alueella. Kotihoidon työntekijältä vaaditaan hyvää fyysistä kuntoa.

Tarjoamme sinulle tiimin, jossa arvostetaan hyvää yhteishenkeä. Teemme työmme positiivisella asenteella, toisiamme auttaen. Otamme ilolla vastaan uusia työkavereita ja perehdytämme tiiminä jokaisen tekijän työtehtävien pariin.

Kelpoisuusvaatimuksena on lain 817/2015 mukainen pätevyys: nimikesuojattu lähihoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin. Valitulta edellytetään Love-lääkehoidon verkkotestin (LOP, PKV, KIPU) hyväksytty suorittaminen.

Lisätietoja tehtävästä antavat palveluesimies Pirkko Ylianttila, puh. 050 531 7157, pirkko.ylianttila@tampere.fi ja palvelupäällikkö Marjo-Riitta Rikala puh. 040 759 1405, marjo-riitta.rikala@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 22.9.2021

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä "hae työpaikkaa" -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista, puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat palveluesimies Pirkko Ylianttila, puh. 050 531 7157, pirkko.ylianttila@tampere.fi ja palvelupäällikkö Marjo-Riitta Rikala puh. 040 759 1405, marjo-riitta.rikala@tampere.fi.

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Kotihoito Lielahti

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat