test
Lähihoitaja / Kotihoito Lielahti - Tampereen kaupunki

Tämä rekrytointi toteutetaan anonyyminä rekrytointina. Anonyymissa rekrytoinnissa rekrytoijalta piilotetaan näkyvistä hakijan henkilöön viittaavat tiedot kuten nimi, ikä, sukupuoli, äidinkieli ja valokuva. Rekrytoinnin toteuttamisen kannalta välttämättömät henkilötiedot kysytään hakulomakkeella, mutta näitä tietoja ei toimiteta rekrytoijalle. Vältäthän muiden kuin kysyttyjen henkilötietojen esille tuomista hakulomakkeella, hakemuksessa tai cv:ssä.

Oletko sinä etsimämme innostunut lähihoitaja kotihoitoon? Vahvistamme ikäihmisten palvelulinjan ammattitaitoista henkilöstöä ja haemme oman työn ja toiminnan kehittämisestä kiinnostunutta ja osaavaa lähihoitajaa vakituiseen toimeen Lielahden lähipalvelualueelle. Meidän asiakkaat arvostavat ystävällisiä kasvoja, helliä käsiä ja kuulevia korvia. He ovat onnellisia kohdatessaan avuliaan, reippaan ja luotettavan hoitajan. Tule mukaan meidän tiimiin, tekemään Lielahden alueen ikäihmisille parempaa arkea.

Kotihoidossa työ on kahdessa vuorossa tehtävää hoiva- ja hoitotyötä asiakkaiden kodeissa. Työsuhteen alkaessa työ on Lielahden alueella, tarvittaessa työvuoro voidaan tehdä muissakin kotihoidon tiimeissä Tampereen kaupungin alueella. Kotihoidossa lähihoitajan työ on monipuolista ja ihmisläheistä hoito- ja hoivatyötä, joka edellyttää hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, joustavaa työotetta ja hyvää fyysistä kuntoa.

Kelpoisuusvaatimuksena on lain 817/2015 mukainen pätevyys: nimikesuojattu lähihoitaja ja rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin.

Valitulta edellytetään Love-lääkehoidon verkkotestin (LOP, PKV, KIPU) hyväksyttyä suorittamista. Vaadittavat suoritukset voi tehdä työsuhteen alkaessa.

Eduksi lasketaan aito kiinnostus vanhusten hoitoon sekä myönteinen suhtautuminen teknologiaan. Eduksi luetaan myös B-ajokortti ja mahdollisuus käyttää omaa autoa työtehtävien hoitamiseen.

Tarjoamme sinulle tiimin, jossa arvostetaan hyvää yhteishenkeä. Teemme työmme positiivisella asenteella, toisiamme auttaen. Otamme ilolla vastaan uusia työkavereita ja perehdytämme tiiminä jokaisen tekijän työtehtävien pariin.

Lisätietoja tehtävästä antavat palveluesimies Pirkko Ylianttila, puh. 050 531 7157 sekä palvelupäällikkö Marjo-Riitta Rikala, puh. 040 759 1405. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 14.12.2021.
Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat.html

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat palveluesimies Pirkko Ylianttila, puh. 050 531 7157 sekä palvelupäällikkö Marjo-Riitta Rikala, puh. 040 759 1405. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoja

Ikäihmisten palveluryhmä / Kotihoito Lielahti

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat