Lähihoitaja (kotihoito) - Lohjan kaupunki

Haemme lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.
Tarjoamme mielenkiintoisen, haasteellisen ja itsenäisen työn kotihoidon moniammatillisissa tiimeissä, koko Lohjan alueella.

Kotihoito on pääasiassa vanhuksille, vammaisille ja pitkäaikaissairaille tarkoitettua omassa kodissa tapahtuvaa hoitoa, huolenpitoa ja sairaanhoitoa. Kotihoidon toimintaperiaatteena on tuottaa hyvää, turvallista ja asiakkaan tarpeen mukaista hoivaa kotihoidon asiakkaille. Toimimme yhteistyössä asiakkaiden läheisten sekä heidän hoivaansa liittyvien yhteistyökumppaneidensa kanssa. Meillä on kotihoidossa osaava, asiakastyöstä ja sen kehittämisestä kiinnostunut henkilökunta, joka perehdyttää sinut työhön.

Kotihoidossa tehdään kaksivuorotyötä. Työaikamuoto kotihoidossa on jaksotyöaika. Yöhoito toimii omana toimintanaan.

Kelpoisuusehto: Lähihoitaja tai muu soveltuva sosiaali- ja terveysalan koulutus (laki 272/2005).

Arvostamme hoitotyön osaamista, kehittämismyönteistä työotetta, kokemusta kotihoidosta ja tiimityöskentelyssä tarvittavia hyviä vuorovaikutustaitoja. Muodollisen kelpoisuuden lisäksi odotamme joustavuutta, ryhmätyöosaamista sekä asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa työotetta.

Tehtävässä edellytetään ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Hakijalta edellytetään Valviran rekisteröitymistodistusta. Toimeen valitun lähihoitajan lääkehoidon osaaminen varmistetaan LOVe- lääkehoidon tentillä ja näytöillä.

Palkka on 2241,85 €/kk, KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:n Lohjan toimipisteen todistus terveydentilastaan. Työntekijöiltä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Haastattelut pidetään viikolla 21-22 (klo 9-14).

Lisätietoja antaa (arkisin klo 8:00-15:00):
Kotihoidon aluevastaava Pirjo Leinonen puh. 050 357 7890, pirjo.leinonen@lohja.fi
Palvelupäällikkö Päivi Degerholm puh. 050 357 4534, paivi.degerholm@lohja.fi

Lohjan kaupunki on savuton työnantaja.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen 19.5.2021 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja. Kuoreen tunnus LOH-09-09-163-21. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

Lohjan kaupunki, Kotona asumisen tuki
Osoite: Ojamonkatu 34, 08100 Lohja
Lohjan kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat