Skip to main content
test
Lähihoitaja (kotihoito) - Lohjan kaupunki

Haemme kotihoitoon kolmea lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Etsimme reippaita, luotettavia ja itsenäisen työskentelyn osaavia lähihoitajia, jotka tekevät työtä asiakaslähtöisesti suurella sydämellä. Lähihoitajan tehtävässä toimit kotihoidon asiakastyössä perushoidon asiantuntijana ja vastaat vastuuhoitajana asiakkaittesi palvelu- ja hoitosuunnitelmasta. Tavoitteena kotihoidossa on asiakkaan sujuvampi arki ja onnellisempi elämä omassa kodissa.

Työsi kotihoidossa on monipuolista ja se mahdollistaa ammattitaitosi laaja-alaisen käytön sekä itsenäisen työskentelyotteen. Toivomme sinulta hoitotyön osaamista kotihoidon asiakkaiden parissa sekä asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa työotetta. Olet itseohjautuva työntekijä sekä hyvä tiimi- ja yhteistyötaituri.

Meillä on kotihoidossa osaava, asiakastyöstä ja sen kehittämisestä kiinnostunut henkilökunta, joka perehdyttää sinut työhön. Työsi tukena sinulla on käytettävissä esimiehen ja tiimin tuki. Työssäsi sinulla on myös mahdollisuus osallistua erilaisiin koulutuksiin. Käytämme kotihoidossa laajasti nykyaikaisia teknologiaratkaisuja.

Kelpoisuusehto: Lähihoitaja tai muu soveltuva sosiaali- ja terveysalan koulutus (laki 272/2005). Hakijalta edellytetään Valviran rekisteröitymistodistusta.

Ajokortti (manuaalivaihteilla) on välttämätön kotihoidon liikkuvassa työssä. Työ on kaksivuorotyötä. Yöhoito toimii omana toimintanaan.

Palkka on 2241,85 €/kk, KVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä Keski-Uudenmaan Työterveys Oy:n Lohjan toimipisteen todistus terveydentilastaan. Työntekijöiltä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja antaa (arkisin klo 8:00 - 15:00):
kotihoidon aluevastaava Nummentausta-Keskusta Pirjo Leinonen puh. 050 357 7890, pirjo.leinonen@lohja.fi
Palvelupäällikkö Päivi Degerholm puh. 050 357 4534, paivi.degerholm@lohja.fi

Lohjan kaupunki on savuton työnantaja.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Pyydämme jättämään ensisijaisesti sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi määräaikaan mennessä. Voit myös toimittaa kirjallisen hakemuksen 27.5.2022 klo 15.00 mennessä osoitteeseen: Lohjan kaupunki/Lohja rekry, PL 71, 08101 Lohja. Kuoreen tunnus LOH-09-216-22. Kirjallisia hakemuksia ei palauteta.

Lisätietoja

Lohjan kaupunki, Kotona asumisen tuki
Osoite: Ojamonkatu 34, 08100 Lohja
Lohjan kaupunki - Savuton työpaikka Lohjan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat