Lähihoitaja (kotihoito Mäntyharju) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Lähihoitaja (kotihoito Mäntyharju) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

ESSOTE etsii Mäntyharjun kotihoitoon lähihoitajia eri pituisiin määräaikaisiin tehtäviin. Sijaisuudet ovat pituudeltaan 2 kuukaudesta reiluun vuoteen sijoittuen ajanjaksolle 8.7.2019 (tai sopimuksen mukaan) -30.9.2020.

Haluatko olla kehittämässä oman työyhteisösi hyvinvointia ja omaa osaamistasi? Kiinnostaako sinua itsenäinen työ tiimin tuella? Mikäli olet oma-aloitteinen, joustava, työn kehittämisestä innostunut ja omaat positiivisen työasenteen, saattaisi tämä iloinen, yhteen hiileen puhaltava ja osaava työyhteisö olla sinun työpaikkasi!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn kotihoidon muuttuvassa ympäristössä. Pääset työskentelemään monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen tehtäviisi, osaavat työkaverit ja esimiehen tuen.

Lähihoitajan työ kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä ja asiakkaan toimintakykyä tukevaa ja edistävää hoitotyötä, sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia työtehtäviä. Työ sisältää mm. ruokailusta, lääkityksestä sekä henkilökohtaisesta hygieniasta huolehtimista. Omahoitajana päivität vastuuasiakkaidesi hoito- ja palvelusuunnitelmaa ja toimit moniammatillisessa verkostossa asiakkaidesi tarpeiden mukaan. Mäntyharjun kotihoito sisältää myös kotihoidon tukipalvelut sekä muiden toimijoiden kanssa yhteystyössä toteutettavan kotisairaalatoiminnan. Kotihoidon tarkoituksena on tukea asiakkaan toimintakykyä ja elämänhallintaa niin, että hän voi asua turvallisesti kotona mahdollisimman pitkään.

Työ kotihoidossa on monipuolista ja mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön ja itsenäisen työskentelyn osana moniammatillista tiimiä. Meillä on käytössä Effica- potilastietojärjestelmä ja Hilkka-toiminnanohjausjärjestelmä.

Työ on jaksotyötä. Tällä hetkellä tarvetta yötyön tekemiseen ei ole, mutta jaksotyöhön kuuluu tarvittaessa myös yötyö.

Arvostamme itsenäistä ja kehittämismyönteistä työotetta, työyhteisötaitoja ja kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa sekä hoitotyön kokemusta. Eduksi katsotaan ennakkoluuloton, aktiivinen ja myönteinen työote kotihoidon kehittämiseen. Voimassa oleva ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat tehtävien kannalta välttämättömiä.

Tehtävä voidaan täyttää jo hakuaikana heti sopivan henkilön löydyttyä.

Kelpoisuusehtona on lähihoitaja, sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (817/15) 3 §:n mukainen kelpoisuus.

Hakuaika päättyy klo 15.00 viimeisenä hakupäivänä. Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa - linkistä tai te-palvelut.fi sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään pätevyyden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

Palveluesimies Sari Vainikka, puh 040 024 1129, sähköposti etunimi.sukunimi@essote.fi
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjiltä: Hannele Muhonen, puh. 040 359 7980 tai Maarit Varis, puh. 040 359 7878.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.
Osoite: Pyhävedentie 4, 52700 Mäntyharju

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä (Essote) tuottaa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja Mikkelissä ja sen lähikuntien alueella. Kuntayhtymämme järjestää jäsenkuntien puolesta sovitut sosiaali-ja terveyspalvelut.
Mäntyharjun kunta tunnetaan Järvi-Suomen kulttuurikuntana, jossa taiteen lisäksi pääsee nauttimaan luontoelämyksistä, monipuolisista harrastusmahdollisuuksista ja hyvistä palveluista. Ajomatka Mikkeliin on n. 40 min.
Työyhteisömme on uudistuva ja kehittyvä. Kehittämisemme painopisteinä ovat mm. työhyvinvointi ja laadukas asiakaspalvelukokonaisuus. Kehitämme työtämme ja palveluitamme tarvepohjaiseen toimintamallin periaatteiden mukaisesti.
Kotihoidon työntekijänä sinulla on mahdollisuus halutessasi saada käyttöösi hyvinvointia, omaa terveyttä ja elinvoimaisuutta tukeva yksilöllinen Hoitopolku-palvelu.

Tutustu työnantajaan