Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen ja työpaikan, jossa voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen.

Tule osaksi Nurmijärven kotihoitoa!

Tutustu työhön ja hae tehtävää 15.4.2021 klo 14.00. mennessä.

Työyksikkö & työtehtävät:

Työ kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä. Tavoitteena on asiakkaan hyvä arki ja kotona selviytyminen. Työssä korostuu ohjauksellisen työotteen hallinta.

Työ on tiimityötä, jossa lähihoitaja toimii vastuuhoitajana asiakkaidensa hoito- ja palvelusuunnitelman suunnittelussa ja sen toteutuksessa. Työ on 2-vuorotyötä, viikon jokaisena päivänä. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on suotavaa.

Saat tehtäviisi kattavan perehdytyksen ja pääset mukaan yhteisöohjautuvan tiimimme kehittämiseen Keusoten uudistuvassa kotihoidossa.

Tehtävässä tarvitaan taitoa vastata asiakkaan kokonaisvaltaiseen hoidon tarpeeseen, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon, sitoutumista itseohjautuvuuden kehittämiseen, oman työn organisointikykyä ja hyviä tiimityötaitoja.

Tutustu kotihoitoon

Tehtävään vaadittava osaaminen sekä edellytettävä kelpoisuus:

  • Kelpoisuusehtona edellytämme tehtävään terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/1994, asetus 564/1994) mukaista lähihoitajan tutkintoa.
  • Kelpoisten hakijoiden puuttuessa, huomioimme myös opiskelijat joilla tarvittava osaaminen
Olemme hakijoihin yhteydessä jo hakuaikana.Lisätiedot & yhteydenotot: Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät voimassa olevan KVTES:n mukaan. Koeaika on vakituisessa kuusi kuukautta ja määräaikaisessa korkeintaan puolet palvelussuhteen kestosta.
  • LOVe-lääkehoidon verkko-opinnot, tentit ja käytännön näytöt tulee suorittaa koeajan puitteissa.
  • Tartuntatautilaki 48§ velvoittaa sosiaali- ja terveydenhuollon työnantajan varmistumaan tartuntatautien vakaville seurauksille alttiiden asiakkaiden ja potilaiden parissa työskentelevän henkilökunnan riittävästä rokotussuojasta.
_____________________________________________________

Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote) on edelläkävijä sosiaali- ja terveyspalveluiden kehittämisessä. Vastaamme jäsenkuntiemme Hyvinkään, Järvenpään, Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten ja Tuusulan 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Palveluksessamme on yli 3500 ammattilaista.

Kuulumme oikotien vastuullinen työnantajakampanjaan ja strategisena tavoitteenamme on olla arvostettu ja vetovoimainen työpaikka, jossa kyvykäs ja hyvinvoiva henkilöstö mahdollistaa onnistumisen. Meillä toteutuu valmentava johtajuus sekä itse- ja yhteisöohjautuvuus. Tule osaksi Keusotea!

#keusote #keskiuudenmansotekuntayhtymä

Tutustu työnantajaan

kotihoidon esimies Kaija Sund, puh. 050 497 1665, kaija.sund@keusote.fi
kotihoidon esimies Anu Lucas, puh. 050 497 1661, anu.lucas@keusote.fi

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Sinulle suositellut työpaikat