Lähihoitaja, kotihoito - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä uudistamme rohkeasti alueen sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja. Etsimme joukkoomme hyvinvoinnintekijöitä.

Haemme LÄHIHOITAJAA vuorotteluvapaan sijaisuuteen Jalkarannan kotihoitoon, Lahteen. Vuorotteluvapaa on ajalle 29.7.- 5.11.2019.

Lähihoitajan työ kotihoidossa on monipuolista ja varsin itsenäistä työtä. Tehtäviin kuuluvat hoito-, hoiva- ja huolenpitotehtävät. Hoitotyössä painotamme toimintakykyä edistävää ja kuntouttavaa työotetta. Teemme tiiviisti yhteistyötä omaisten ja läheisten sekä yhteistyökumppaneiden kanssa. Kotihoitotyössä hyödynnämme aktiivisesti teknologian mahdollisuuksia, käytössämme ovat mm. mobiililaitteet ja toiminnanohjausjärjestelmä. Työ on kaksivuorotyötä.

Työssä menestyminen edellyttää sinulta joustavuutta ja positiivista asennetta, kykyä sopeutua uusiin ja muuttuviin tilanteisiin, oma-aloitteisuutta ja hyviä tiimityötaitoja. Tarjoamme sinulle reippaan ja toisiaan tukevan työyhteisön Eletään koko elämä -ajatuksen mukaisesti.

Tehtävässä tarvitaan voimassaolevat lääkehoitoluvat, mutta mikäli sinulla ei niitä ennestään ole, voit suorittaa ne meillä. Edellytämme sinulta lähihoitajan tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiSuosikkiin (Valvira) tai muuta vastaavaa aikaisempaa tutkintoa ja rekisteröitymistä JulkiTerhikkiin (Valvira).

Vuorotteluvapaan sijaiseksi tulee palkata TE-toimistossa työttömänä työnhakijana oleva henkilö. Vuorotteluvapaansijaisuuteen voidaan valita henkilö, joka on
- ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 päivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai
- alle 30-vuotias äskettäin ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittanut tai
- vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.
Tarkista sopivuutesi vuorotteluvapaan sijaisuuteen TE- toimistosta.

Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, palkkaamme henkilön heti sopivan löydyttyä.

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/Rekry
http://www.facebook.com/phhyky

Rekrytointiasiantuntija Kirsi Petäjäsuvanto
puh. 044 4820209

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Ikääntyneiden palvelut ja kuntoutus, Kotiin vietävät palvelut, Kotihoito, Kotihoito Jalkaranta
Osoite: Suitsikatu 10, 15830 Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.
Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!

Tutustu työnantajaan