Pidätkö vaihtelevasta ja itsenäisestä työstä?

Haemme kolmea (3) LÄHIHOITAJAA vakituisiin työsuhteisiin kotiin vietäviin palveluihin Sataman kotihoitoon Lahteen.

Lähihoitajamme tekevät kotihoidossa paljon sairaanhoidollista työtä hoito-, hoiva- ja huolenpitotehtävien lisäksi. Hoitotyössä painotamme toimintakykyä edistävää ja kuntouttavaa työotetta. Teemme tiiviisti yhteistyötä omaisten ja läheisten sekä yhteistyökumppaneiden kanssa. Kotihoitotyössä hyödynnämme aktiivisesti teknologian mahdollisuuksia, käytössämme ovat mm. mobiililaitteet ja toiminnanohjausjärjestelmä. Työ on kaksivuorotyötä.

Tarjoamme sinulle kattavan ja yksilöllisen perehdytyksen ja mahdollisuuden lääkehoitoluvan suorittamiseen, mikäli sinulla ei sitä vielä ole. Arvostamme joustavaa ja positiivista asennetta, sekä kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin.

Saat meiltä reippaan ja toisiaan tukevan työyhteisön Eletään koko elämä -ajatuksen mukaisesti.

Meille on tärkeintä, että olet aidosti kiinnostunut ikääntyneiden hoitotyöstä. Etsimme joukkoomme sinua, joka hoidat sydämellä ja laadukkaasti ikääntyneet asiakkaamme. Voit olla kokenut hoitoalan ammattilainen tai vasta-alkaja. Edellytämme kuitenkin lähihoitajan tutkintoa tai muuta vastaavaa aikaisempaa tutkintoa. Tehtävää voi hakea myös loppuvaiheessa opintojaan oleva alan opiskelija.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja palkkaamme henkilön heti sopivan osaajan löydyttyä.

Hakuaikaa on jatkettu. Tehtävää jo hakeneet otetaan huomioon.

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry
http://www.facebook.com/phhyky

Tutustu työnantajaan

Rekrytointiasiantuntija Kirsi Petäjäsuvanto
puh. 044 482 0209
kirsi.petajasuvanto@phhyky.fi

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Ikääntyneiden palvelut ja kuntoutus, Kotiin vietävät palvelut, Kotihoito, Kotihoito Satama
Osoite: Saimaankatu 64, 15140 Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!