test

Lähihoitaja kotihoito Pieksämäki

Hakuaika päättyy  30.10.2023 15:00

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee kolmee (3) lähihoitajaa toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin Pieksämäen kotihoitoon 6.11.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden monimuotoiseen, itsenäiseen ja vastuulliseen työhön. Lähihoitajan työ kotihoidossa on asiakkaan kotona tapahtuvaa asiakaslähtöistä ja asiakkaan toimintakykyä tukevaa sekä ylläpitävää hoitotyötä. Lähihoitaja vastaa kotihoidon asiakkaiden hoidosta ja huolenpidosta asiakkaan kotona yksilöllisen hoito- ja palvelusuunnitelman mukaisesti huomioiden asiakkaan oma toimintakyky ja olemassa olevat voimavarat. Työ sisältää perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia työtehtäviä.

Toivomme sinulta ideoita ja innostusta oman työsi kehittämiseen ja kunnioittavaa asennetta asiakkaita kohtaan. Arvostamme haluasi kehittyä hoiva-alan ammattilaisena, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, sitoutumista sekä joustavuutta.

Tuomme arjen turvaa ja hoivaa koteihin luotettavan ja ammattitaitoisen henkilöstömme voimin. Meille jokainen kotihoidon tukea tarvitseva ihminen on yksilö, jonka kohtaamme arvostavasti. Teemme hyvää arkea yhdessä asiakkaan kanssa, tule mukaan osaavien ammattilaisten mukavaan joukkoon.

Eloisa tarjoaa työntekijöilleen kattavat henkilöstöedut, kuten 300 euron arvoisen rahan käytettäväksi liikuntaan, kulttuuriin tai hyvinvointipalveluihin, kahvit ja teet työpaikalla sekä 200 euron työmatkaedun. Haluamme, että viihdyt ja voit meillä hyvin.

Maksamme uusille Eloisan työntekijöille kertaluontoisen rekrytointipalkkion 500-1500 euroa, riippuen työsuhteesi pituudesta.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteen ammatillinen tutkinto. Voimassa oleva ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus on tehtävän kannalta välttämätön. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.


Lisätietoja

https://etelasavonha.fi/tyopaikat/

Lisätietoja antaa kotihoidon esimies (kantakaupunki) Kirsti Piispanen, puh. 040 4874 944, kirsti.piispanen@etelasavonha.fi ja
kotihoidon esimies (Jäppilä-Naarajärvi alue) Eija Tikkanen, puh. 044 7995 686, eija.tikkanen@etelasavonha.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä vuoden 2023 alusta. Eloisalla on lähes 200 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ammattilaista. Olemme digitaalinen ja monipaikkainen organisaatio, jossa työtä tehdään ”myö yhessä”-periaatteella.

Tutustu työnantajaan