test

Lähihoitaja, kotihoito, Rauma

Hakuaika päättyy  1.12.2023 15:00

Etsimme lähihoitajaa Satakunnan hyvinvointialueen Ikääntyneiden toimialueen Rauma/Eura alueen kotihoitoon. Tarjoamme sinulle lähihoitajan monipuolisen tehtäväkuvan kotihoidossa. Työn aloittaessasi sijoitut Rauman kotihoidon alueelle.

Lähihoitajan tehtävät ikääntyneiden kotiin annettavissa palveluissa. Kotihoidossa lähihoitajan työ on asiakkaan kokonaisvaltaista hoitoa ja huolenpitoa. Työhön kuuluu mm. huolehtia asiakkaan hygieniasta, lääkehoidosta, ravitsemuksesta.

Edellytämme sinulta sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa tai vastaavaa alan aikaisempaa kouluasteista tutkintoa. Ammattipätevyys on oltava tarkistettavissa (Valvira). Eduksesi luemme aiemmin kokemuksen ikääntyneiden hoitotyöstä. Lisäksi arvostamme tiimityössä tarvittavia hyviä yhteistyötaitoja, itsenäistä työskentelyotetta ja päätöksentekokykyä sekä joustavuutta.

Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta. Työ on jaksotyötä, kahdessa vuorossa ja työaika on 114h 45min/ 3vkon jakso.

Tarjoamme sinulle monipuolisen toimenkuvan ja innostavan työilmapiirin lisäksi Satakunnan hyvinvointialueen henkilöstöedut, laajennetus työterveyshuollon palvelut sekä Smartumin liikunta- ja kulttuuriedun.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät HYVTES-sopimuksen mukaan.

Hakemus lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry - järjestelmän kautta. Ilmoitus ja hakuohjeet löytyvät kokonaisuudessaan osoitteesta www.sata.fi/rekry. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkastetaan haastateltavilta.

Sähköiseen hakuun liittyviä ohjeita:

Rekrytointipalvelut, puh. 044 707 6979 tai 044 403 2604 tai rekrytointi@sata.fi

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain 48§ mukaista rokotussuojaa.


Lisätietoja

http://www.sata.fi

Krista Justen-Hietarinne puh. 044 371 8671, Sari Arvo puh. 044 793 5134, Päivi Kovanen 044 793 5257

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Meillä työskentelee noin 9000 sosiaali- ja terveydenhuoltoalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Myös opiskeluhuollon kuraattori- ja psykologipalvelut ovat osa hyvinvointialuetta. Tuotamme myös laajasti tukipalveluita ja meillä voit työskennellä esimerkiksi logistiikan, hankintojen ja ateriapalveluiden parissa. Liity osaavaan joukkoomme!

Tutustu työnantajaan