Työyksikössämme työntekijät ovat tähtiä, olisitko sinä yksi heistä?

Olemme kehittämismyönteinen ja positiivisiin voimavaroihin uskova työyksikkö. Meillä työntekijöiden kehitysideoita kuunnellaan ja kehitetään yhdessä kotihoitoa ja toimintaamme.

Etsimme siis aktiivisia, innostuneita hoitoalan ammattilaisia meidän joukkoomme.

Haemme 8 lähihoitajaa toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin Lappeenrannan resurssipooliin.
Resurssipoolissa työskentely tapahtuu eri kotihoidon alueilla. Resurssipoolissa on mahdollisuus myös työskennellä yöpartio, turva-auttaja ja etäsoittajatiimissä. Työ resurssipoolissa on mielenkiinnoista ja vaihtelevaa.

Kelpoisuutena on sosiaali- ja terveydenhuollon henkilöstöstä annetun lain mukainen pätevyys, nimikesuojattu terveydenhuollon ammattihenkilö. Tehtävän hoitaminen edellyttää voimassa olevaa ajokorttia, oman auton käyttömahdollisuutta ja lääkelupaa. Lääkeluvan suorittaminen mahdollistetaan yksikössä työsuhteen alussa. Tehtävässä on 6 kk koeaika.

Tehtävän aloitusyksikkö on kotihoidon resurssipooli, mutta tehtävässä edellytetään valmiutta toimia muuttuvissa tilanteissa Eksoten eri yksiköissä.

Tehtävään valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa valinnasta tiedon saatuaan hyväksyttävä terveydenhoitajantodistus terveydentilastaan.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§ edellyttämää rokotussuojaa. Eksotessa on käytössä infektioturvallisuuskyselylomake. Kysely tehdään kaikille Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiriin potilastyöhön tai potilastyön harjoitteluun tuleville. Käy tutustumassa lomakkeeseen tästä linkistä:
http://www.eksote.fi/tyoeksotessa/tulossa-eksoteen-toihin/kyselyt-ja-lomakkeet/Sivut/default.aspx

Lisätietoja

http://www.eksote.fi

Tutustu työnantajaan

Toimipisteen vastaava Anne Mielonen, anne.m.mielonen@eksote.fi, puh. 040 651 3794 (16.10-26.10.20)
Toimintayksikön esimies Katja Joronen, katja.s.joronen@eksote.fi, puh 040 522 9362 (27.10-8.11.20)

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote, Terveys- ja vanhustenpalvelut, Hoiva, Kotihoito resurssipooli
Osoite: Valto Käkelän katu 3 B 5. kerros, 53130 Lappeenranta

Eksote tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut Lappeenrannassa, Imatralla ja lähikunnissa. Asukkaita on noin 128 000. Alueella Etelä-Karjalan keskussairaala vastaa erikoissairaanhoidosta. Edistämme alueemme asukkaiden terveyttä, hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella. Eksote on monien mahdollisuuksien työpaikka.

Olemme savuton työpaikka.

Meitä eksotelaisia on kaikkiaan noin 5000 ja työskentelemme noin 250:llä eri ammattinimikkeellä. Toimipisteitä meillä on noin sata. Lappeenrantaan pääsee junalla Helsingistä 2 tunnissa ja Lahdesta tunnissa. Työn ja perheen tasapainottelu vaatii Lappeenrannan seudulla vähemmän jonglöörin taitoja kuin monissa suuremmissa kaupungeissa. Asuntotilanne on hyvä ja työmatkat sujuvat ilman ruuhkia.

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Savuton työpaikka