Lähihoitaja, kotihoito - Sosiaali- ja terveystoimiala

Merellisessä ympäristössä Lauttasaari 1 lähipalvelualueella on tarjolla vakituinen lähihoitajan toimi 9.8.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan. Etsimme juuri sinua, joka tuot oman persoonasi ja ammatillisen osaamisesi tiimiimme. Olisitko sinä etsimämme lähihoitaja?

Tarjoamme sinulle kivan tiimin, kattavan perehdytyksen sekä yksilöä arvostavan, mukavan ja joustavan työympäristön, jossa omalla osaamisellasi ja työpanoksellasi on merkitystä. Meillä viihttyvät niin vakituiset hoitajat, keikkalaiset kuin opiskelijatkin!

Työsi kotihoidossa on itsenäistä ja monipuolista, siihen kuuluu: asiakkaiden hoidon toteutusta, hoidon suunnittelua ja arviointia. Työ sisältää perus- ja sairaanhoidollisia tehtäviä. Hyvät työyhteisö- ja vuorovaikutustaidot sekä joustavuus ovat tärkeitä ominaisuuksia. Arvostamme kykyä työskennellä asiakastilanteissa niin tiimin jäsenenä, kuin yksin.

Voit olla urasi alussa tai jo konkari, otamme sinut avoimesti vastaan tiimiimme. Saat työhösi yksilöllisen ja riittävän perehdytyksen. Meistä on mukavaa, jos olet työhön tarttuva ja ennakkoluuloton. Saat mielellään tuoda mukanasi uusia tuulia ja osaamistasi.

Työtilamme sijaitsee Lauttasaaressa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tarjoamme hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Muutatko kauempaa? Helsingin kaupungilla sinua odottaa työsuhde asunto, jossa saat asua koko työsuhteesi ajan.
Tervetuloa!

Kelpoisuusehto:
Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Lisäksi tehtävässä edellytetään: Lääkehoitoluvan suorittamista koeajalla.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/toihinsoteen/fi

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Eteläinen kotihoitoyksikkö, Lauttasaari 1
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTE-03-1129-21
  • 9.8.2021 tai sopimuksen mukaan.
  • 2345,68€/kk
  • 22.7.2021 - 6.8.2021 15:00
  • Lähi- ja perushoitajatHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

Kotihoidon esihenkilö Katja Alasvuo puh: 09 310 44363 (klo 9-15)

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Eteläinen kotihoitoyksikkö, Lauttasaari 1

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kiinnitämme erityistä huomiota kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin.


Osoite: Heikkiläntie 2A, 00210 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat