Skip to main content
test

Haemme Munkkiniemi 3 kotihoidon tiimiin lähihoitajaa äitiysloman sijaisuuteen 31.8.2023 asti (työsuhdetta on mahdollista jatkaa tämän jälkeen).

Työpaikkamme sijaitsee Munkkiniemessä hyvien liikenneyhteyksien varrella. Asiakkaamme asuvat Munkkiniemessä toimiston välittömässä läheisyydessä. Matkat voit taittaa kävellen tai pyörällä, käytössämme on myös sähköpyöriä.

Lähihoitajana toimit perushoidon asiantuntijana. Työsi pitää sisällään muun muassa sairaanhoidollisia toimenpiteitä, muistisairaan hoitoa, sekä mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden kohtaamista. Työ on itsenäistä ja asiakkaiden toimintakykyä tukevaa. Sinulla on mahdollisuus työskennellä monipuolisen asiakaskunnan kanssa.

Tarjoamme sinulle mukavan tiimin, kattavan perehdytyksen sekä yksilöä arvostavan, mukavan ja joustavan työympäristön, jossa omalla osaamisellasi ja työpanoksellasi on merkitystä. Toivomme sinulta aktiivista ja positiivista asennetta sekä tiimityötaitoja.

Työ on jaksotyötä, johon kuuluu aamu- ja iltavuoroja sekä viikonlopputyötä. Meillä työskennellessäsi pystyt vaikuttamaan työaikajärjestelyihin ja työvuoroihin joustavasti. Sinulla on mahdollisuus tehdä Voima-työvuoroja, mikä tarkoittaa, että tekemällä hieman pidempää päivää saat kaksi vapaapäivää enemmän kolmessa viikossa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Tehtävässä edellytetään LOP/LOVe LOP-lääkeluvan hyväksytty suorittaminen viimeistään koeajan kuluessa.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kotihoidon esihenkilö Iina Taipale, p. 09 310 24685, iina.taipale@hel.fi

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Munkkiniemi 3 lähipalvelualue

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Professorintie 3 A4, 00330 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat