Skip to main content
test

Tervetuloa Kontula 1 lähipalvelualueelle vakituiseen työsuhteeseen 12.12.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Meillä on mukava työyhteisö, jossa työskentelee ammattitaitoisia ja sydämellä työtä tekeviä lähihoitajia ja sairaanhoitajia. Työskentelemme kolmessa pienryhmässä. Pienryhmässä olevat lähihoitajat ja sairaanhoitaja huolehtivat asiakkaistaan asiakkaan tarpeiden mukaisesti kuntoutumista tukien. Työympäristönä on koti, jossa asiakasta avustetaan päivittäisissä toiminnoissa, tehdään sairaanhoidollisia toimenpiteitä ja luodaan asiakkaalle mahdollisimman turvallinen olo.

Vastuuhoitajana työtehtäviisi kuuluvat lisäksi asiakkaan hoidon suunnittelu, toteutus ja arviointi yhdessä pienryhmän ja moniammatillisen tiimin kanssa. Lähihoitajan työ kotihoidossa on monipuolista, vaihtelevaa ja itsenäistä. Kollegan, pienryhmän ja koko tiimin tuki on käytettävissäsi. Aloittaessasi työn saat perehdytyksen ja aluksi kuljet kollegan mukana.

Meillä on käytössä yhteisöllinen työvuorosuunnittelu. Voit itse vaikuttaa työvuoroihisi yhdessä kollegoittesi kanssa. Työtä tehdään aamu- ja iltavuoroissa.

Toimitilamme sijaitsee Kontulan ostoskeskuksen läheisyydessä. Asiakkaiden luokse kuljemme julkisilla liikennevälineillä (metro on vieressä), autoilla ja polkupyörillä (myös sähköpyöriä käytössä). Asiakkaamme ovat Mellunmäen ja Vesalan alueella. Asiakkaalta toiselle voi siirtyä myös kävellen. Toimitiloissamme sijaitsee lähipalvelualueemme lisäksi Kontula 3 lähipalvelualue. Teemme tiivistä yhteistyötä alueiden kesken.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Tervetuloa meidän yksikköön tekemään arvokasta hoitotyötä!

Kelpoisuusehto:

Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tehtävään valitun on ennen työsuhteen alkamista esitettävä työnantajalle huumausainetestiä koskeva todistus.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa.

Tehtävässä edellytetään LOP/LOVe LOP-lääkeluvan hyväksytty suorittaminen viimeistään koeajan kuluessa.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Itäinen kotihoitoyksikkö, Kontula 1 lähipalvelualue
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTE-03-2063-22
  • 12.12.2022
  • 2404,55 €/kk
  • 22.11.2022 - 7.12.2022 16:00
  • KuntaLähi- ja perushoitajatHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

Marianne Kalliokoski, kotihoidon esihenkilö vs. p. 050 321 7016

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Itäinen kotihoitoyksikkö, Kontula 1 lähipalvelualue

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Ostostie 4, 00940 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat