Skip to main content
test
Lähihoitaja, kotihoito - Sosiaali- ja terveystoimiala

Haemme vahvistusta kotihoidon tiimiimme ja meillä on tarjolla vakituinen työpaikka lähihoitajalle 27.12.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kotihoidossa saat toteuttaa omaa ammattitaitoasi monipuolisesti ja jokainen päivä on erilainen. Lähihoitajan työ on itsenäistä, mutta myös tiimityötä. Keskustelemme asiakkaiden asioista tiimissä ja yhdessä mietimme, miten asiakkaan hoito olisi parasta mahdollista kotihoitoa juuri hänelle. Lähihoitajan työhön kuuluu olennaisena osana huolehtia asiakkaan ravitsemuksen, hygienian ja lääkehoidon toteutuksesta. Yhteistyökumppaneina ovat mm. asiakkaan läheiset, kotihoidon asiakasohjaus, lääkäri ja fysioterapeutti.

Lääkehoidon toteuttamiseen tarvitset LOVe-luvat, mutta ne on mahdollista suorittaa koeajan puitteissa. Voit itse vaikuttaa työaikoihisi ja työn sekä perhe-elämän yhteensovittaminen on mahdollista. Toivomme, että olet luotettava ja joustava - mekin olemme!

Kotihoidon tiimiimme kuuluu neljä sairaanhoitajaa ja 16 lähihoitajaa. Asiakkaille matkat taittuvat kävellen, pyörällä tai autolla. Työpisteemme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Pohjois-Haagassa. Samassa rakennuksessa on myös toinen kotihoidon lähipalvelualue ja teemme tiivistä yhteistyötä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn lisäksi hyvät koulutus- ja kehittymismahdollisuudet sekä suuren työnantajan henkilöstöedut. Sinulla on myös mahdollisuus työsuhdeasuntoon. Voit käydä tutustumassa Helsingin kaupungin työsuhdeasuntoihin osoitteessa asunnonhaku.hel.fi.

Tervetuloa meidän yksikköön tekemään arvokasta hoitotyötä!


Kelpoisuusehto:

Lähihoitaja: lähihoitajan tutkinto.
Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48a §:n mukaista koronarokotussuojaa, mikäli aloitus ennen 31.12.2022.

Tehtävässä edellytetään LOP/LOVe LOP-lääkeluvan hyväksytty suorittaminen viimeistään koeajan kuluessa.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kotihoidon esihenkilö Minna Kotilainen, p. 040 334 0594 arkisin klo 9-15.

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Läntinen kotihoitoyksikkö, Haaga 5 lähipalvelualue

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin kiinnitetään erityistä huomiota.


Osoite: Leiviskätie 11, 00440 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat