test

Haemme Lauttasaaren kotihoitoon, Vattuniemen tiimiin reipasta ja kehitysmyönteistä lähihoitajaa vakinaiseen tehtävään 7.2.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Lähihoitajana toimit perushoidon asiantuntijana. Kotihoidon työ pitää sisällään muun muassa sairaanhoidollisia toimenpiteitä, muistisairaan hoitoa sekä mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden kohtaamista. Tarjoamamme työ on itsenäistä ja asiakkaiden toimintakykyä tukevaa. Sinulla on mahdollisuus työkennellä monipuolisen asiakaskunnan kanssa.

Olemme avoin, osaava, työhyvinvointia ja työtämme arvostava työyhteisö. Uutena tiimin jäsenenä saat hyvän, tarpeittesi mukaan suunnitellun perehdytyksen ja moniammatillisen tiimimme tuen ja tsemppiä alkavaan työhösi työtovereilta. Toivomme sinulta aktiivista ja positiivista asennetta sekä tiimityötaitoja. Tiimissämme toimii vastuuhoitajuus.

Työ on jaksotyötä sisältäen ilta- ja viikonlopputyövuoroja ja varallaoloa.

Toimistomme sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä metroasemalta ja linja-autolla pääset lähelle toimistoa. Asiakkaamme asuvat Vattuniemen viihtyisällä alueella lähellä toimistoamme ja matkat voi kulkea helposti kävellen tai pyöräillen.
Tarjoamme sinulle hyvät ja laajat koulutusmahdollisuudet ja muita Helsingin kaupungin henkilöstöetuja.

Kelpoisuusehto:
Lähihoitajan tutkinto. Edellytämme rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Suomen kielen hyvä suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Ennen valintapäätöstä hakijan on esitettävä työterveyshuollon arvio edellytyksistään hoitaa työhön kuuluvia tehtäviä.

Lääkeluvat on suoritettava koeajan puitteissa.

Luemme eduksi:
Kokemuksen kotihoidosta ja työskentelystä ikäihmisten parissa.

Lisätietoja

https://www.hel.fi/fi/sosiaali-ja-terveyspalvelut/toihin-meille

Tutustu työnantajaan
  • Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Etelän palvelualue, Eteläinen kotihoitoyksikkö, Lauttasaari 2 lähipalvelualue
  • TyöpaikkaVakinainen
  • SOTE-03-75-22
  • 7.2.2022
  • 2345,68 €/kk
  • 13.1.2022 - 2.2.2022 15:00
  • Lähi- ja perushoitajatHelsinkiUusimaa

Yhteystietomme

Kotihoidon esihenkilö Anu Panjanen, anu.panjanen@hel.fi, puh. 09-310 44501 ma-pe klo 9-15.00

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveystoimiala, Sairaala-, kuntoutus- ja hoivapalvelut, Etelän palvelualue, Eteläinen kotihoitoyksikkö, Lauttasaari 2 lähipalvelualue

Stadin sote on Suomen suurin ja alan johtava toimija ja uudistaja. Rakennamme yhdessä sote-palveluja, jotka kansalaiset haluavat valita jatkossakin. Palvelujemme saatavuus ja asiakaskokemus, vaikuttavuus, tuottavuus sekä henkilöstökokemus paranevat vauhdilla. Kiinnitämme erityistä huomiota kaikkein haavoittuvimpien ihmisryhmien tarpeisiin ja palveluihin.


Osoite: Heikkiläntie 2 A, toinen kerros, 00210 Helsinki

Sinulle suositellut työpaikat