test
Lähihoitaja / Kotihoito Tammerkoski - Tampereen kaupunki

Tammerkosken kotihoidossa suhtaudumme asiakkaisiin ja heidän koteihinsa kunnioittavasti ja arvostaen. Pyrimme tukemaan asiakkaita oman näköiseen elämään ja mahdollistamaan heidän arjessa selviytymisensä kotona.

Haemme asiakaslähtöisestä vanhustyöstä innostunutta lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Tammerkosken alueelle. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kotihoidon työntekijä työskentelee asiakkaiden kodeissa. Kotihoidossa lähihoitajan työ on monipuolista, vastuullista ja ihmisläheistä hoito- ja hoivatyötä. Työtä tehdään kahdessa vuorossa: Aamu- ja iltavuoroissa, niin arkena ja pyhinäkin. Toivomme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, huumorintajua, joustavaa ja avointa asennetta sekä halua oman työn kehittämiseen. Tarjoamme sinulle työympäristön, joka on kehitysmyönteinen, ja hyvän työilmapiirin.

Kelpoisuusvaatimuksena on lähihoitajan tutkinto sekä rekisteröityminen Valviran ammattihenkilörekisteriin. Valitulta edellytetään lisäksi lääkehoidon perusteiden (LOP), LOVe LOP, LOVe KIPU ja PKV-lääkeluvan hyväksyttyä suorittamista. Kotihoidon tehtävissä suositellaan vahvasti tartuntalain 48§ mukaista tautisuojaa.

Eduksi luetaan kokemus ikäihmisten kanssa työskentelystä. Lisäksi arvostamme oma-aloitteisuutta.

Lisätietoja tehtävästä antavat palveluesimies Outi Hiukka, puh. 050 364 6138 ja palvelupäällikkö Merja Korpi, puh. 050 309 4481. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 19.1.2022.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antavat palveluesimies Outi Hiukka, puh. 050 364 6138 ja palvelupäällikkö Merja Korpi, puh. 050 309 4481. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Kotihoito Tammerkoski

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat