test

Lähihoitaja, kotihoito, Vammala

Hakuaika päättyy  3.10.2023 23:59

Kiinnostaako kotihoito sinua? Etsimme ammattitaitoiseen huipputiimiimme Vammalan kotihoitoon lähihoitajia vakituiseen työsuhteeseen. Tervetuloa tiimiimme!

Hyvinvointialueella haluamme tarjota asukkaille vaikuttavia ja laadukkaita palveluita. Vammalan kotihoidon tiimissä työskentelee 50 hoitoalan ammattilaista. Joukossamme on lähihoitajia, sairaanhoitajia ja kuntoutuksen ammattilaisia. Työpäivä kotihoidossa sisältää asiakkaan perustarpeista huolehtimista, haavanhoitoa ja muita hoitotoimenpiteitä, RAI-arvioinnin tekoa, jatkohoitosuunnitelman laatimista, toimintakyvyn arviointia, lääkehoidon arviointia ja yhtä lailla päivään voi kuulua asiakkaan kanssa ulkoilua, lehden lukua ja toimintakykyä ylläpitävien pelien pelaamista.

Käytössämme on etähoivan mahdollistavaa teknologiaa, mm. kuvapuhelut ja Evondos-lääkeannostelijarobotit. Työ on itsenäistä mutta työkaverit ovat puhelinsoiton päässä ja toimistolla kokoonnutaan päivän mittaan vaihtamaan kuulumisia.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla osana moniammatillista ja osaavaa työyhteisöä. Kotihoidossa tavoitteemme on tukea asiakkaan toimintakykyä ja elämänhallintaa, jotta kotona asuminen olisi mahdollisimman turvallista ja pitkäaikaista.

Oletpa sitten nuori, varttuneempi, vastavalmistunut tai alan konkari, tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja halutessasi saat mentoroinnin työn aloituksen tueksi.
Työhyvinvointisi on meille tärkeää; arjessa työn tukenasi on ammattitaitoiset ja mukavat työkaverit sekä laaja ammattilaisverkosto. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työvuorosuunnitteluun ja kehittää ammatillista osaamistasi. Pirkanmaan hyvinvointialueen henkilöstöetuina käytössäsi ovat laajat työterveyshuollon palvelut, vuosittainen liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointiedut.

Kelpoisuusehtona on nimikesuojattu lähihoitaja. Arvostamme erityisesti kotihoitotyössä hyviä yhteistyötaitoja, itsenäistä työotetta sekä kiinnostusta vanhus- ja kehittämistyöhön.
Lisäksi edellytämme valitulta LOVe - lääkehoidon verkkotestin (LOP, PKV, KIPU) hyväksyttyä suoritusta. Tarvittaessa voit suorittaa lääkehoidon osaamisen myös työpaikalla, heti työsuhteen alussa.

Tehtävään valitun on esitettävä vaadittavat todistukset terveydentilastaan kuukauden sisällä työn aloittamisesta. Suosittelemme vahvasti tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukaista rokotesuojaa. Lisäksi tarvitset hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä ajokorttia ja oman auton käyttöä.

Voit aloittaa tehtävässä joustavasti sopimuksen mukaan. Työaika on kokoaikatyö, kaksivuorotyö ja koeaika on kuusi kuukautta. Kuulostaako tämä sinun työpaikaltasi? Jätä hakemuksesi tehtävään ja sovitaan aika haastattelulle. Lisätietoja hakemisesta saat meiltä rekrytointi@pirha.fi

Elina Santanen, arkisin klo 9-13, p. 050 561 8419

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Pirkanmaan hyvinvointialueella asuu yhteensä yli puoli miljoonaa asukasta ja kaikille heille tarjoamme sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä pelastuspalveluita elämän eri vaiheissa. Yhdessä rakennamme asukkaille yhdenvertaiset, ennaltaehkäisevät ja vaikuttavat palvelut. Sinä ja minä teemme Pirhasta arvostetun, luotettavan ja hyvän paikan työskennellä. Olitpa sitten sosiaali- ja terveysalan ammattilainen, pelastustoimen taitaja tai vaikkapa toimitilojen, välinehuollon tai hallinnon asiantuntija - tule meille tekemään vastuullista työtä. Missä näet oman roolisi pirhalaisena?

Tutustu työnantajaan