Skip to main content
test
Lähihoitaja, Kotihoito Virrat - Keiturin Sote Oy

Haemme LÄHIHOITAJAA Virtain kotihoitoon.

Kotihoidossa työskentelee reilu, innokas ja sosiaalinen moniammatillinen yhteisö. Olemme uudistuva ja innovatiivinen yksikkö, kotihoitomme on itseohjautuva. Tule joukkoomme kehittämään kotihoitoamme. Uutena toimintana aloitamme kotiin vietävät etähoivapalvelut.

Edellytämme tehtävässä lähihoitajan koulutusta. Arvostamme kokemusta ikäihmisten hoidosta ja kotihoidon työstä. Työntekijämme ovat innostuneita ja sitoutuneita. Työssä tarvitaan hyviä sosiaalisia taitoja, joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja halua oppia uutta sekä rohkeutta tarttua haasteisiin. Eduksi katsomme digiosaamisen etähoivapalveluista. Lähihoitajat työskentelevät pääsääntöisesti kahdessa vuorossa.

Edellytämme, että työntekijällä on tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja.

Tule mukaan uudistuneeseen kotihoitoomme ja liity mukaan osaksi mahtavaa työyhteisöämme! Tarjoamme kehittyvän työn, jossa sinun on mahdollisuus vaikuttaa, kehittää ja myös itse kehittyä työssäsi.

Mikäli kiinnostuit, kysy lisää ja lähetä hakemuksesi Kuntarekryssä. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Työn aloituksesta voimme sopia. Avustamme tarvittaessa asunnon hankinnassa.

Lisätietoja antaa kotihoidon palveluiden esimies Minna Pentinmäki, p. 044 715 1015, sp. minna.pentinmaki@keiturinsote.fi

Lisätietoja

http://www.keiturinsote.fi/tietoa-meista/meille-toihin
https://www.esitteemme.fi/keiturin_sote/WebView/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa kotihoidon palveluiden esimies Minna Pentinmäki, p. 044 715 1015, sp. minna.pentinmaki@keiturinsote.fi

Lisätietoja

Keiturin Sote Oy, Kotihoito Virrat

Keiturin Sotessa työskentelee n. 500 sote-alan osaajaa. Työyhteisössämme jokaisen työntekijän avoin ja positiivinen kehittämisasenne sekä halu ja kyky toimia rakentavalla tavalla yhteistyössä työtovereiden ja esimiesten kanssa on tärkeää. Työyhteisössämme pidämme tärkeänä avointa vuorovaikutusta, aitoa asiakaslähtöisyyttä, luottamusta ja positiivista asennetta. Tarjoamme työntekijälle mukavan työyhteisön, mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä työssään.


Osoite: Sipiläntie 3, 34800 Virrat

Sinulle suositellut työpaikat