Oletko sinä lähihoitaja, joka tekee kotihoidon työtä suurella sydämellä?
Etsitkö työpaikkaa kehittyvässä ja joustavassa organisaatiossa?

Etsimme Varkauden kaupungin kotihoitoon lähihoitajia työtovereiksi ammattitaitoiseen ja kehittämismyönteiseen työyhteisöön ajalle 5.4.2021-31.12.2021.

Meillä sinut ottaa vastaan moniammatillinen työporukka, joka tekee asiakaslähtöistä työtä mahdollistaen monen apua tarvitsevan asiakkaan kotona asumisen. Työtehtävät ovat monipuoliset ja mielenkiintoiset, mm. perushoidollisia tehtäviä, ravitsemuksesta huolehtimista ja lääkehoidosta vastaamista. Meillä on yhdessä tekemisen meininki ja kaipaamme juuri sinua joukkoomme tarjoamaan sekä kehittämään kanssamme laadukkaita kotihoidon palveluja. Tarjoamme sinulle perehdytyksen tehtäviin. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Palkka tehtävässä on 2271,38 €/kk.

Työ on kaksivuorotyötä ja ajokortti on tehtävässä välttämätön. Oman auton käyttömahdollisuus, Lifecare- potilastietojärjestelmän tuntemus sekä voimassa oleva lääkehoidon osaamisen LOVE- koulutus (alle 5v) ovat eduksi tehtävää hakiessa. LOVE- koulutuksen voi myös tehdä organisaatiossamme heti työsuhteen alussa.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (271/05) §8 mukainen tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto. Edellytämme tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella (www.kuntarekry.fi). Mahdolliset kirjalliset hakemukset tulee osoittaa vs. Kotihoidon esimiehelle Mervi Lappalaiselle os. Varkauden kaupunki, PL 208, 78301 Varkaus.

Soita ja kysy lisätietoja rohkeasti
Kotihoidon esimies Mervi Lappalainen p. 044 444 2521, mervi.lappalainen@varkaus.fi
Varaesimies Tanja Viitanen p. 044 442398, tanja.viitanen@varkaus.fi

Lisätietoja

https://bit.ly/3rDO3ko

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antavat :
Kotihoidon esimies Mervi Lappalainen p. 044 444 2521, mervi.lappalainen@varkaus.fi
Varaesimies Tanja Viitanen p. 044 442398, tanja.viitanen@varkaus.fi

Lisätietoja

Varkauden kaupunki, Sosiaali- ja terveyskeskus, Kotiin annettavat palvelut ja sairaalahoito, Kotihoitoyksikkö

Warkaus on vahvaa teollisuusperintöä ja kansainvälistä energiateknologiaa vain tunnin matkan päässä Kuopiosta ja Mikkelistä, Saimaan rannalla. Järvien halkomassa kaupungissamme kaikki on lähellä, niin palvelut kuin työpaikatkin.

Meiltä löytyy rohkeutta ottaa henkilöstö ja asukkaat mukaan päättäämään itseensä vaikuttavista asioista. Meillä on loistavia omia ideoita ja loput varastamme. Kehitämme arjessa.

Ryöstä aikaa itsellesi ja perheellesi ja #teeWarkaus!


Osoite: Savontie 55, 78310 Varkaus
Varkauden kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat