Sinä hoitotyön ammattilainen, joka olet kiinnostunut ikäihmisten hoitotyöstä ja sen kehittämisestä ja omaat ikäihmistä kunnioittavan työotteen - tervetuloa meidän tiimiin! Janakkalan kotihoito etsii nyt kahta kokenutta osaajaa mukaan antoisaan kotihoidon lähihoitajan työhön.

Etsimme vastuullista, itsenäiseen työhön kykenevää ammattilaista, jota kiinnostaa asiakkaan toimintakykyä ylläpitävä ja edistävä hoitotyö sekä sen kehittäminen. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikäihmisten kotihoitotyöstä. Lähihoitajana sinä osallistut asiakkaille yksilöllisesti laadittujen hoitosuunnitelmien toteuttamiseen. Työnkuvaasi kuuluu tavoitteellinen, asiakaslähtöinen ja toimintakykyä ylläpitävä työote. Toivomme, että osaat kohdata asiakkaat yksilöllisesti ja tarvittaessa kykenet tekemään myös itsenäisiä ratkaisuja asiakkaan edun mukaisesti.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen sekä mukavat työkaverit ikäihmisten palveluissa. Lisäksi huolehdimme täydennyskoulutuksesta sekä tarjoamme niin tiimin kuin esimiehenkin tuen työllesi. Meillä on käytössä kotihoidon mobiili- ja toiminnanohjausjärjestelmä. Järjestelmä mahdollistaa joustavan ja asiakaslähtöisen työkulttuurin. Janakkala on maantieteellisesti laaja kunta ja asiakkaita asuu niin Turengissa, Tervakoskella kuin kylissäkin. Siksi tehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Työtehtävä sisältää verinäytteiden ottoa, johon työntekijä saa hyvän työpaikkakoulutuksen. Kotihoito toimii ympärivuorokautisesti. Työaikamuoto on jaksotyöaika.

Kelpoisuutena tehtävään on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun lain (272/05) 8 §:n mukainen kelpoisuus. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain (1227/2016) 48§:n mukainen rokotussuoja. Lisäksi edellytämme päivitettyä lääkehoidon osaamista LOVE-tentin tai muun vastaavan avulla. Työsuhteen edellytyksenä on ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Työ alkaa 1.10.2020 tai sopimuksen mukaan. Palkkaus KVTES:n ja tehtävän vaativuuden arvioinnin mukaisesti 2234,22€. Työsuhteessa on kuuden (6) kuukauden koeaika. Valitun tulee ennen valinnan vahvistamista esittää hyväksytty lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Tutustu työnantajaan

Kotiin vietävien palveluiden palvelupäällikkö Susanna Nummela, (03) 680 1299, susanna.nummela@janakkala.fi

Janakkalan kunta
Osoite: Tapailanpiha 9 C, 14200 Turenki

Noin 16 500 asukkaan Janakkala sijaitsee Suomen kasvukäytävän keskipisteessä, tunnin päässä Helsingistä ja Tampereelta, vartin päässä Riihimäeltä ja Hämeenlinnasta. Visionamme on elinvoimaa vahvistamalla kasvaa 20 000 asukkaan virkeäksi ja viihtyisäksi kunnaksi. Janakkala on luonnon helmassa ja silti kaikki arjen palvelut ovat käden ulottuvilla. Janakkalalaisilla uimapaikka on yhtä lähellä kuin kauppa, nokipannukahville pääsee yhtä helposti kuin kuntosalille. Janakkalaa halkoo niin Suomen päärata, Helsinki – Tampere moottoritie kuin monta jokea, jotka liikuttavat notkeasti niin pendelöijiä kuin retkeilijöitä. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Tämä tiedetään ja siihen satsataan Janakkalan kunnassa, joka työllistää reilut 1000 henkilöä moninaisiin tehtäviin.