Lähihoitaja kotihoitoon - Kirkkonummen kunta

Hyvinvointia Kirkkonummelaisille

Haemme Kirkkonummen kunnan perusturvan ikäihmisten hyvinvointipalveluiden kotihoitoon lähihoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Huomioimme myös lähihoitajaksi oppisopimuksella opiskelevat.

Lähihoitaja toimii kotihoidon asiakastyössä perushoidon asiantuntijana. Hän vastaa vastuuhoitajana asiakkaittensa kokonaisvaltaisesta hoidon toteutuksesta, suunnittelusta sekä arvioinnista yhdessä kotihoitotiiminsä kanssa.

Lähihoitajan työ kotihoidossa mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön sekä itsenäisen työskentelyn. Hyödynnämme työssämme teknologian mahdollisuuksia, käytössämme ovat mm. mobiililaitteet ja toiminnanohjausjärjestelmä. Toteutamme kotihoitoa myös etähoitona sekä tuotamme tukipalveluna turva-avustaja toimintaa Kirkkonummen kotihoidon turvapuhelin palvelun asiakkaille. Koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti. Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen ja työpaikan, jossa voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen.

Työtä tehdään sairaanhoitajavetoisissa tiimeissä. Työn tukena toimivat kotihoidon palvelutarpeen arvioijat, kotiutustiimi, kotihoidon muut tiimit, osastonfarmaseutti, kotikuntoutustiimi ja fysioterapeutti sekä kotihoidon esimiehet.

Tehtävä edellyttää liikkumista kotihoitoalueella ja tämän vuoksi tehtävässä tarvitset B-ajokorttia. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Hakijalta edellytetään soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan ammatillista perustutkintoa (lähihoitaja) tai muuta vastaavaa tutkintoa ja rekisteröitymistä Valviran rekisteriin.

Molempien kotimaisten kielten suullinen sekä kirjallinen taito sekä Pegasos- ja Hilkka ohjelmien tuntemus on eduksi. Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä, mahdollisuus yövuoroihin.

Voimassa oleva LOVE-lääkehoitolupa katsotaan eduksi, lääkehoitoluvan voi suorittaa myös perehdytysaikana työpaikalla.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus alkaen 2291,36€/kk.

Tehtävä täytetään ensisijaisesti kunnan sisäisillä hakijoilla.

Hakemukset toimitetaan 14.10.2021 klo 12.00 mennessä kuntarekryn sähköisen lomakkeen kautta www.kuntarekry.fi (työavain 375020).

Yhdessä-Tillsammans, Tervetuloa meille töihin!

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja kotihoidosta antavat kotihoidon osastonhoitaja Anri Saarivainio puh. 040 126 9789

Lisätietoja

PERUSTURVAPALVELUJEN TOIMIALA, Ikäihmisten palvelut, Kotihoito

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka. Tutustu meihin osoitteessa www.kirkkonummi.fi


Osoite: ., 02400 Kirkkonummi

Sinulle suositellut työpaikat