Skip to main content
test
Lähihoitaja kotihoitoon - Loviisan kaupunki

Haemme lähihoitajaa perusturvakeskuksen senioripalveluihin, sijoituspaikka työsuhteen alkaessa kotihoito. Tällä kertaa etsimme työntekijää meidän itäiselle alueelle Ruukkiin / Viirilään sekä keskustaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Haemme henkilöitä jotka ovat avoimia uusille ideoille ja työtavoille. Toimimme tiimityöskentelynä kolmella alueella Loviisassa. Kotihoito auttaa ja tukee senioreita selviytymään päivittäisistä toiminnoista kun heidän toimintakykynsä on iän, sairauden tai vamman vuoksi tilapäisesti tai pysyvästi heikentynyt. Kehitämme kuntouttavaa työtapaa kotihoidossa. Toiminnan tukena on mm. sähköinen toiminnanohjausjärjestelmä "Pegasos Mukana". tiimien vastaavat sairaanhoitajat ja kotihoidonohjaajat. Ammattitaitoiset tiimimme odottavat vahvistusta ja perehdyttävät sinut työhön. Tehtävän hoito vaatii ajokorttia ja mahdollisuutta käyttää omaa autoa.

Pätevyysvaatimus: sosiaali- tai terveydenhuollon perustutkinto tai aikaisempi vastaava tutkinto (perushoitaja, apuhoitaja). Työaika 38,25 h/viikko. Tehtävässä edellytetään molempien kotimaisten kielten hallintaa. Tehtävässä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Valittujen henkilöiden on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 a §:n mukainen rokotussuoja.

Lisätietoja

http://www.loviisa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

kotihoidon ohjaaja Satu Nybondas, puh 040 571 6488, satu.nybondas@loviisa.fi
kotihoidon ohjaaja Hanna Siljander, puh 044 505 1309, hanna.siljander @loviisa.fi

Lisätietoja

Perusturvakeskus, kotihoito

Tule töihin Suomen parhaaseen pikkukaupunkiin!

Loviisassa on 15 000 aktiivista ja osallistuvaa asukasta. Loviisasta löydät merellistä asumisidylliä, elinvoimaisia kyliä ja luonnonrauhaa. Kaupunkimme noin 1 000 työntekijää tarjoaa ihmisläheistä ja yritysystävällistä palvelua kahdella kielellä.

Loviisan kaupungin perusturvakeskus tuottaa sosiaali- ja terveyspalvelut myös Lapinjärven kunnalle vanhustenhuoltoa lukuun ottamatta. Yhteistoiminta-alueella on noin 18 000 asukasta.

Loviisan kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Öhmaninkatu 4, Loviisa, 07900 Loviisa
Loviisan kaupunki - Savuton työpaikka Loviisan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Loviisan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat