lähihoitaja kotihoitoon - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Me Kymsoten kotihoidossa haluamme vahvistaa kotihoitoa entisestään ja haemmekin nyt hoitoalan ammattilaisia kotihoitoon monipuolisin tehtäviin!
Nautitko auringonlaskuista pelloilla vai elämisen äänistä kaupungin sykkeessä? Kymsoten kotihoidon alueella pääset kokemaan nämä kaikki. Kotihoito toimii kaupunkien keskustoissa sekä maaseudun maisemissa Kotkassa, Kouvolassa, Haminassa, Virolahdella ja Miehikkälässä.
Sinä olet rehti, rohkea ja reipas, työotteesi on asiakasta kunnioittava ja hänen voimavarojaan tukeva. Muuttuvat tilanteet ja itsenäinen työskentely eivät pelota sinua. Meiltä saat huumorintajuisen, osaavan ja toisiaan tukevan työyhteisön, johon kuuluu lähiesimies sekä hoitoringin lähihoitajat ja sairaanhoitajat.
Kotihoidon työ pitää sisällään muun muassa sairaanhoidollisia toimenpiteitä, muistisairaan hoitoa sekä mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden kohtaamista. Tarjoamamme työ on itsenäistä ja asiakkaiden toimintakykyä tukevaa. Sinulla on mahdollisuus työskennellä monipuolisen asiakaskunnan kanssa. Ennen kaikkea tarjoamme työpaikan, jossa pääset kehittymään ammatillisesti ja voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen.
Ringin lähihoitajana toimit ammattisi antamalla pätevyydellä meidän uusissa hoitoringeissämme perushoidon asiantuntijana tukien, kannustaen, ohjaten ja avustaen asiakasta tämän päivittäisissä toimissa. Esimiehenä sinulla toimii kotihoidon ringin esimies.
Alueellisena hoitajana toimit alueen ringeissä vuosilomansijaisena, ja alueen ringit tulevat sinulle tutuiksi. Saat ennalta aina tietoosi, missä alueen ringissä tulet toimimaan. Esimiehenä sinulla toimii rinkien esimies.

Kymsoten kotihoidossa on käytössä Terveys Lifecare-asiakastietojärjestelmä, Hilkka toiminnanohjausjärjestelmä sekä RAI-arviointijärjestelmä. Näiden lisäksi kotihoito tuottaa palvelua digitaalisten ratkaisujen kautta, käytössä on virtuaalikotihoidon palvelut, lääkeannosteluautomaatit sekä asiakkaan kotiin asennettava sensoritekniikka. Kotkassa on käytössä sähkölukot, jolloin avaimia ei tarvitse työpäivän aikana metsästää.
Mikäli sinulla ei ole omaa autoa, se ei ole este kotihoidossa työskentelyyn, sillä Kymsoten kotihoidolla on työautoja käytettävissä.
Panostamme koulutukseen perehdytyksestä alkaen, meillä on paljon lisäkoulutusta tarjolla verkko-opintoina ja mielellämme kuuntelemme työntekijöidemme koulutustarpeita. Lääkehoitolupien päivitys ja suorittaminen onnistuu työsuhteen alkaessa.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.
Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ja käytävä huumetestissä ennen koeajan päättymistä.
Toistaiseksi voimassa olevassa työsuhteessa koeaika on 6 kuukautta. Valinnat pyrimme tekemään jo hakuaikana.

Kymsoten kotihoidolla on IG-tili, käy ottamassa seurantaan @kymsote_kotihoito

Tässä muutamia linkkejä Kymsoten kotihoidon toimintaan:
https://www.kymsote.fi/fi/Palvelut/Ik%C3%A4%C3%A4ntyneiden-palvelut/Kotihoito/p/kotihoito-ja-kotihoidon-tukipalvelut
https://www.kymsote.fi/fi/Kymsoten_kotihoito_kehittaa_toimintaansa_tyohyvinvointiin_ja_omahoitajiin_panostetaan
https://soteuudistus.kymsote.fi/2021/06/kotihoidon-digitaalisen-palvelutoiminnan-keskus-palvelee-kotihoidon-asiakkaita-ikaopastin-auttaa-jos-ikaantyneen-tilanne-mietityttaa/
https://soteuudistus.kymsote.fi/2021/03/kymsoten-kotihoito-kehittaa-toimintaansa-tyohyvinvointiin-ja-omahoitajiin-panostetaan/

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Minna Torniainen palveluesimies, Hamina
p. 040 051 2845
Eija Hietamies palveluesimies, Hamina
p. 040 028 1830
Niina Forsström vs. palvelualuepäällikkö
puh. 040 5176429
niina.forsstrom(at)kymsote.fi
vaihde 05 22051

Lisätietoja

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 6000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.


Osoite: 49400 Hamina

Sinulle suositellut työpaikat