Skip to main content
test
Lähihoitaja kotihoitoon Paraisille - Paraisten kaupunki

Töihin saaristoon - lähihoitaja kotihoidon arviointi- ja kotiutustiimiin Paraisilla

Haemme lähihoitajaa arviointi- ja kotiutustiimiin Paraisten keskustan alueen kotihoitoon. Tiimi tekee ennaltaehkäisevää työtä pääasiassa uusien asiakkaiden parissa. Työn painopiste on asiakkaiden arviointi- ja kuntoutustyössä sekä asiakkaiden kotiuttamisessa terveydenhuollosta.

Lähihoitajan työ kotihoidossa on pääasiassa asiakkaan kotona tapahtuvaa monipuolista hoito- ja hoivatyötä. Työ sisältää perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä. Pääset suunnittelemaan, kehittämään ja toteuttamaan erilaisia tapoja tukea asiakkaan pärjäämistä kotona. Työ on moniammatillista tiimityötä, jonka kautta saavutetut hyvät tulokset asiakkaiden kuntoutumisessa tekevät työn mielekkääksi ja antoisaksi.

Työ kotihoidossa on itsenäistä, liikkuvaa ja vaihtelevaa. Lähihoitajat tekevät työtä aamu- ja iltavuoroissa. Sairaanhoitajat työskentelevät kotihoidon tiimeissä lähihoitajien tukena ja tiimiesimiehet ovat varmistamassa työn sujuvuutta. Olemme kehittämismyönteinen työyhteisö. Tarjoammekin työpaikan, jossa pääset kehittymään ammatillisesti ja voit työskennellä monipuolisissa työtehtävissä omaa osaamistasi hyödyntäen. Tiimeissämme on sekä ruotsin- että suomenkielisiä työntekijöitä. Työilmapiirimme on avoin ja kannustava.

Toivomme sinulta reipasta ja toimeen tarttuvaa otetta. Arvostamme kykyä itsenäiseen työhön, joustavuutta, vastuuntuntoisuutta ja yhteistyökykyä. Aikaisempaa alan työkokemusta tärkeämpänä pidämme kiinnostustasi vanhuspalveluihin. Perehdytämme sinut työhön, joten vaikka sinulla ei olisikaan kokemusta kotihoidossa työskentelystä, voit silti rohkeasti hakea työpaikkaa.
Edellytämme lähihoitajan tutkintoa tai muuta vastaavaa tutkintoa sekä riittävää ruotsin ja suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Palkkaus määräytyy työehtosopimuksen mukaisesti. Valitun tulee ennen työssä aloittamista esittää hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työn luonteen vuoksi työnhakijalla tulee olla voimassa oleva ajokortti. Muistisairaiden hoidon tuntemus luetaan myös eduksi.

Lisätietoja

https://www.pargas.fi/fi/web/pargas/kotiutustiimi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Olethan yhteydessä, jos haluat kuulla lisää työstämme arviointi- ja kotiutustiimissä. Tiimiesimies Tove Lehtinen antaa lisätietoja puh. 040 488 5566, tove.lehtinen@parainen.fi.
Toivomme hakemuksia ensisijaisesti sähköisesti www.kuntarekry.fi -sivujen kautta, työnumero 457986 viimeistään 21.8.2022 klo 12.00. Hakemuksen tarvittavine todistuksineen voi myös toimittaa osoitteeseen: Paraisten kaupunki, Sosiaali- ja terveysosasto, Rantatie 28, 21600 Parainen tai sosiaalikeskus@parainen.fi.

Lisätietoja

Paraisten kaupunki, Sosiaali- ja terveydenhuolto, Vanhustenhuolto, Kotisairaanhoito - Hemsjukvård

Paraisten kaupunki on ainutlaatuinen noin 15 100 asukkaan saaristokaupunki Saaristomeren länsiosassa. Kaupungin keskusta on silti lähellä suuria kaupunkeja, Turkuun on 23 km, Helsinkiin 173 km ja Tampereelle 180 km. Parainen on kaksikielinen paikkakunta, jonka enemmistökielenä on ruotsi. Kaupungin pinta-ala on 5 545 km2, josta 80 prosenttia on vettä. Paraisten kaupungissa on maassamme eniten saaristossa asuvia asukkaita. Kaupungissa on myös eniten vapaa-ajanasukkaita (mökkejä on noin 8 000).

Kaupungissa on viranhaltijoista ja työntekijöistä koostuva henkilöstö, joka huolehtii palveluiden tuottamisesta ja päivittäishallinnosta. Paraisten kaupunki on merkittävä työnantaja; kaupungissa on työntekijöitä kaikkiaan noin 1 000.

Paraisten kaupungin avoimista työpaikoista tiedotetaan kaupungin verkkosivuilla, Kuntarekry.fi :ssä ja paikallisissa sanomalehdissä (Turun Sanomat ja Åbo Underrättelser). Tietoa työpaikoista saa myös Työministeriön verkkosivuilta (www.mol.fi) ja työvoimatoimistosta.  


Osoite: Rantatie 30, 21600 Parainen

Sinulle suositellut työpaikat