Lähihoitaja kotihoitoon (Uusintahaku) - Kirkkonummen kunta

Lähihoitaja kotihoitoon (Uusintahaku) - Kirkkonummen kunta

Hyvinvointia Kirkkonummelaisille

Haemme Kirkkonummen kunnan perusturvan ikäihmisten hyvinvointi palveluiden kotihoitoon lähihoitajia (useita paikkoja) toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin YÖKOTIHOITOON.
Haemme lähihoitajia myös pidempiaikaisiin sijaisuuksiin.

Lähihoitaja toimii kotihoidon asiakastyössä perushoidon asiantuntijana. Hän vastaa vastuuhoitajana asiakkaittensa RAI-pohjaisista hoito- ja palvelusuunnitelmista, osallistuu sairaanhoidon ja lääkehoidon suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin sekä huolehtii tukipalvelujen järjestämisestä asiakkaille.
Lähihoitajan työ kotihoidossa mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön sekä itsenäisen työskentelyn. Hyödynnämme työssämme teknologian mahdollisuuksia, käytössämme ovat mm. mobiililaitteet ja toiminnanohjausjärjestelmä. Koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti. Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen ja työpaikan, jossa voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen.

Työtä tehdään sairaanhoitajavetoisissa tiimeissä. Työn tukena toimivat kotihoidon palvelutarpeen arvioijat, kotiutustiimi, kotihoidon muut tiimit sekä kotihoidon esimiehet.
Tehtävä edellyttää liikkumista kotihoitoalueella ja tämän vuoksi tehtävässä edellytetään B-ajokorttia. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.
Hakijalta edellytetään soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan ammatillista perustutkintoa (lähihoitaja) tai muuta vastaavaa tutkintoa ja rekisteröitymistä Valviran rekisteriin. Keikkatyötä voivat hakea myös alan opiskelijat, joilla on riittävät perussairaanhoidon opinnot suoritettuna. Opiskelijan kelpoisuus arvioidaan tapauskohtaisesti.

Molempien kotimaisten kielten suullinen sekä kirjallinen taito sekä Pegasos- ja Hilkka ohjelmien tuntemus on eduksi. Työ on kaksivuorotyötä 31.11.2019 asti, tämän jälkeen mahdollisuus kolmivuorotyöhön tai yötyöhön sisältäen ajoittain päivävuoroja.

Tehtävässä käytetään koeaikaa.

Yökotihoidossa työskentelyalueena on koko Kirkkonummen alue. Työtä tehdään pääsääntöisesti yksin.
Voimassa oleva LOVE-lääkehoitolupa katsotaan eduksi, lääkehoitoluvan voi suorittaa myös perehdytysaikana työpaikalla.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hakemukset toimitetaan 4.10.19 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti sähköisesti os. www.kuntarekry.fi.

Palkkaus alkaen 2199,29e/kk.
Yhdessä-Tillsammans, Tervetuloa meille töihin!

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Lisätietoja kotihoidosta antavat kotihoidon osastonhoitaja Anri Saarivainio puh. 040 126 9789 ja Janette Pietiläinen puh. 040-7728054 tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Ikäihmisten hyvinvointipalvelut, Kotona selviytymistä tukevat palvelut, Kotipalvelut
Osoite: ., 02400 Kirkkonummi

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka.
Tutustu meihin osoitteessa www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan