Oletko vierivä kivi, joka ei todellakaan sammaloidu?
Haluatko muuttuvan työn, joka on kuitenkin hallittavissa?

Jos vastasit kyllä, sinua varten on Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän kotiin vietävien palveluiden varahenkilöstö, joka vahvistaa joukkojaan ja hakee nyt LÄHIHOITAJAA vakinaiseen työsuhteeseen Lahteen ja Lahden ympäristökuntiin.

Työtä varahenkilöstössä on kuvailtu esimerkiksi näin:
"Jos olet vaihtelunhaluinen niin juuri varahenkilöstö voi olla sinun juttusi. Työn vaihtelevuuden vuoksi saat kohdata erilaisia asiakkaita ja pääset tekemään paljon esimerkiksi sairaanhoidollisia tehtäviä, jolloin ammattitaitosi kehittyy jatkuvasti.
Työ on itsenäistä, mutta varahenkilöstön oma työporukka on kannustava ja tukeva, joten itsenäinen työ ei tarkoita yksin jäämistä.
Omiin työvuoroihin pääsee hyvin vaikuttamaan ja autonominen työvuorosuunnittelu toimii hyvin. Työskentelemme vaihtelevasti sekä kaupungin sykkeessä että ympäristökuntien upeissa järvi- ja maalaismaisemissa kahdessa vuorossa."

Varahenkilöstön työ on monipuolista, eikä vain maantieteellisesti vaihtelevaa.
Varahenkilöstö toimii myös kotiin vietävien palveluiden etähoivassa, koordinaatiokeskuksessa, kotiutusyksikössä ja työnjaossa.
Näihin tehtäviin tarjotaan lisäksi erillinen perehdytys kiinnostuksen mukaan.

Etsimme joukkoomme reipasta hoitajaa, joka tekee työtään laadukkaasti ja sydämellä. Voit olla kokenut konkari, joka haluaa muutosta tai tuoreempi ammattilainen, joka haluaa päästä kokeilemaan siipiään. Tarjoamme sinulle kattavan ja yksilöllisen perehdytyksen työhön sekä mahdollisuuden lääkehoitolupien suorittamiseen, mikäli sinulla ei niitä vielä ole.

Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat välttämättömiä työn luonteen vuoksi, käytössä on kilometrikorvaus.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa tai muuta vastaavaa aikaisempaa tutkintoa.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi jo tänään! Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Liity meidän porukkaan!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rekrytointiasiantuntija Kirsi Petäjäsuvanto
puh. 044 482 0209
kirsi.petajasuvanto@phhyky.fi
Palveluesimies Kirsi Ylinen
puh. 044 440 3205
kirsi.ylinen@phhyky.fi

Lisätietoja

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Ikääntyneiden palvelut ja kuntoutus, Kotiin vietävät palvelut, Kotihoito, Varahenkilöstö

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 6300 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Lahti, 15240 Lahti

Sinulle suositellut työpaikat