Pitäisitkö vaihtelevasta ja itsenäisestä työstä, jossa saat tiimistä vahvan tuen?

Vahvistamme kotiin vietäviä palveluita, joten haemme nyt LÄHIHOITAJIA vakituisiin ja määräaikaisiin työsuhteisiin kotihoitoon Lahteen ja ympäristökuntiin.

Etsimme kotihoidon joukkoihimme juuri sinua, joka hoidat sydämellä ja laadukkaasti asiakkaamme. Voit olla kokenut hoitoalan ammattilainen tai vasta-alkaja, tarjoamme sinulle kattavan ja yksilöllisen perehdytyksen. Haluamme perehdyttää sinut hyvin, eikä perehdytys pääty viikon tai kahden kuluttua, vaikka itsenäisesti jo kotikäyntejä teetkin. Meille on tärkeintä, että olet aidosti kiinnostunut hoitotyöstä.

Lähihoitajamme tekevät paljon sairaanhoidollista työtä hoito-, hoiva- ja huolenpitotehtävien lisäksi. Meillä pääset kehittämään omaa osaamistasi lähihoitajana vaihtuvan ja moninaisen asiakas- ja yhteistyöverkoston kanssa. Hoitotyössä painotamme toimintakykyä edistävää ja kuntouttavaa työotetta.

Hyödynnämme aktiivisesti teknologian mahdollisuuksia, käytössämme ovat mm. mobiililaitteet, toiminnanohjausjärjestelmä ja lääkeautomaatit. Työ on kaksivuorotyötä.

Arvostamme joustavaa ja positiivista asennetta, sekä kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin. Saat meiltä reippaan ja toisiaan tukevan työyhteisön Eletään koko elämä -ajatuksen mukaisesti.

Edellytämme lähihoitajan tutkintoa tai muuta vastaavaa aikaisempaa tutkintoa. Tehtäviä voivat kuitenkin hakea myös loppuvaiheessa opintojaan olevat alan opiskelijat. Ajokortti on työn luonteen suhteen välttämätön.

Laitathan hakemuksen tulemaan mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja palkkaamme henkilöt heti sopivien osaajien löydyttyä. Kerrothan hakemuksesi lisätiedoissa millä alueella mieluiten työskentelisit ja etsitkö vakituista vai määräaikaista tehtävää.

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry
http://www.facebook.com/phhyky

Tutustu työnantajaan

Rekrytointiasiantuntija Kirsi Petäjäsuvanto
puh. 044 482 0209

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Ikääntyneiden palvelut ja kuntoutus, Kotiin vietävät palvelut
Osoite: Vapaudenkatu 12, 15110 Lahti

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!